Tarih: 27.10.2014 00:00

Aksarayspor `un Kupada Rakibi Antep Belediyespor

Facebook Twitter Linked-in

Spor toto 3. Ligde mücadele eden siyah beyazlı temsilcimiz Ligde aldığı Başarısız sonuçların ardından Çarşamba günü Türkiye kupasında deplasmanda  PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep B.Bld maçını da tur atlayarak  kabus günleri geride bırakmak istiyor. Çarşamba günü saat 15.00’da  Gaski stadında   Gaziantep B. Bld takımına konuk olacak temsilcimiz tur umudu ile bugün Antep’e gidecek.

 Türkiye kupasında  ilk 2 turu atlayarak kupa yoluna kazasız devam eden temsilcimiz  gruplara adını yazdırmak için son engeli PTT 1. Ligin güçlü ekiplerinden Gaziantep b. Bld olacak.

 Kupada 3. Tur heyecanı öncesinde   siyah beyazlı camiada bütün hesaplar kupada yoluna devam ederek tarihinde ilk kez gruplara kalmayı hedefliyor.

 

 Gaziantep B Bld ile oynanacak Türkiye kupası 3. Tur maçı öncesinde  morallerin bozuk olduğu temsilcimiz Çarşamba günü   yaşadığı mağlubiyet serilerine son vererek taraftarını mutlu etmek için tur vizesi almak için kenetlendi.  takımda  ciddi eksik bulunmazken sakat ve cezalı oyuncunun bulunmaması ile temsilcimiz  Antep’e tam kadro gidecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —