Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Aksarayspor İstanbul`da yalnız kalmadı

Aksarayspor İstanbul`da  yalnız kalmadı

Spor toto 3.ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor?un 32. hafta heyecanında İstanbul deplasmanında oynadığı

Spor toto 3.ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor’un  32. hafta heyecanında İstanbul deplasmanında oynadığı Maltepespor maçında İstanbul’da yaşayan hemşerilerimiz siyah beyazlı takımımıza sahip çıktı.  İstanbul’da siyah beyazlıları yalnız bırakmayan gurbetçi hemşerilerimiz vefa örneği gösterdi. Siyah beyazlı oyunculara maçtan önce yemek veren ardından maç saatinde ise tribünlerdeki yerlerini alan 20’ye yakın gurbetçi  memleketlerinin takımına  tam destek verdi. Maç sonunda ise alınan 0-3’lük galibiyet ile büyük sevinç yaşayan  gurbetçi taraftarlar  futbolculara maç sonunda da  yemek organize etti. Maç sonunda hem galibiyet sevinicini hem de  memleketlerine olan sevgilerini göstererek memleket hasretini siyah beyazlı kafile ile  dindirdi. Ayrılık vaktinde ise gurbetçi hemşerilerimiz hem yönetim hem de futbolcular ile  günün anısına hatıra fotoğrafı çekindiler. Yemeğin ardından farklı zafer ile büyük mutluluk yaşayan Aksaraylı gurbetçiler  siyah beyazlı kafileyi  büyük bir coşku ve selamla Aksaray’a uğurladı. Siyah beyazlı oyuncuların ise gurbetçi hemşerilerimizin jestleri karşısında oldukça mutlu oldukları görüldü. Siyah beyazlı oyuncular kendilerine sahip çıkan maç öncesi ve sonrasında yemek veren  ayrıca tribünlerde desteklerini esirgemeyen  gurbetçi  hemşerilerimize teşekkür ederek, alınan galibiyeti öncelikle İstanbul’daki gurbetçilere ardından Aksaray’da kendilerinde gelecek 3 puan haberini bekleyen bütün taraftarlara armağan ettiklerini belirttiler. Siyah beyazlılarda Kulüp Başkanı Ali Karakuş ise Maltepe deplasmanında kendilerine yoğun ilgi gösteren  gurbetçi taraftarların hem maç öncesi hem sonrası  yemek  vermeleri bizleri mutlu etti. İstanbul Soğanlı’da yaşayan ve maçın atmosferini bizlerle yaşayan gurbetçilerimize teşekkür ediyoruz. Bizlere gösterilen ilgi  büyük bir moral olurken ayrıca gururlandık.  Gurbetteki Aksaraylıların memleket aşkları ve gurbet hasretleri ile bize olan sıcak ilgilerini  oyuncularımda muhteşem bir galibiyetle taçlandırdı.  Maltepe zaferini  gurbetçilerimize armağan ediyoruz.  İstanbul’da özverili bir şekilde  bizlere sahip çıkan gurbetçilerimizin  özverilerini Aksaray’da  kurum ve kuruluşlarımızın yanında  iş adamlarımızdan da bekliyoruz şeklinde göndereme de bulundu.

Aksaray otobüsüne taşlı saldırı

Spor toto 3 .ligde  32 .hafta İstanbul’da Maltepespor  kaşsına çıkan  temsilcimiz Aksarayspor  maç öncesinde bir grup Maltepe’li taraftarın çirkin saldırısı ile karşılaştı.  Maçın oynanacağı Hasan Polat stadına yakalaşan siyah beyazlı kafileye pusuda bekleyen  Maltepe’li bir grup taraftar takımı taşıyan otobüse  taşlarla saldırdı. Taşlarla otobüse taş yağmuruna tutan Maltepe’li bazı holigan taraftarın saldırısı sonucunda  otobüsün camları kırıldı. Şoför koltuğunun bulunduğu cam atılan taşlarla kırılırken siyah beyazlılar büyük bir kaza atlattı. Otobüs camlarının patlaması ile  otobüs içinde bulunan siyah beyazlı kafilenin  ufak sıyrıklarla kurtulurken  ucuz bir şekilde kurtulmaları sevindirdi. Taş yağmuru ile otobüste ciddi  hasarlar oluştu. İstanbul deplasmanında alınan farklı zafer maç öncesinde yaşanan çirkin saldırıda oyuncuları adeta kamçıladı. Sahada basmadık yer bırakmayan siyah beyazlı oyuncular maç sonunda adeta rakibini bozguna uğratarak   sahadan 0-3 galip ayrıldı.İstanbul’da çirkin saldırıya maruz kalan siyah beyazlı kafilenin  otobüsün camlarının kırılması nedeni ile otobüsün camlarının takılması sonucu kafile İstanbul’dan geç saatlerde ayrılmak zorunda kaldı.

Akif Karakuş İstanbul deplasmanlarını seviyor

 

Spor toto 3 .ligde temsilcimiz Askarayspor’da 20 yaşında genç oyuncu Akif Karakuş  bu sezon İstanbul takımlarının korkulu rüyası oldu. Akif Karakuş bu sezon  ligde ilk kez profesyonel olarak forma giydiği İstanbul deplasmanında da  profesyonel futbol kariyerinin ilk golünü kaydetmesi ile İstanbul deplasmanları kendisi adına uğurlu geldi. İstanbul’da alınan 0-1’lık  Çıksalın galibiyetini getiren golün kahramanı Akif  Karakuş  ligde 29 hafta sonra yine İstanbul deplasmanında sahne aldı.  Ligin 32. haftasında Maltepespor karşısında  takımının 3. golünü kaydeden Akif Karakuş  İstanbul deplasmanlarını boş geçemedi. Siyah beyazlı forma altında bu sezon 29 lig maçına çıkan ve  3 kez de gol sevinci yaşayan  Akif Karakuş Maltepe karşılaşmasının 45. dakikasında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü. Maltepe karşısında  sarı kart ceza sınırında çıkan genç oyuncu  4 .sarı kartını görerek 33 .hafta Aksaray’da oynanacak Sakarya maçında   forma giyemeyecek. Akif Karakuş ikinci devrede geride kalan 15 hatanın hepsinde  siyah beyazlı formayı giyerken 33 .hafta Aksaray Dağılgan stadında oynanacak  Sakarya maçında  cezalı olduğu için ikinci devre ilk kez tribüne çıkacak.

Haber: Hamit MAVİLİ



Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli