Aksaray

08.05.2024

  • İMSAK 03:56
  • GÜNEŞ 05:32
  • ÖĞLE 12:45
  • İKİNDİ 16:35
  • AKŞAM 19:49
  • YATSI 21:18

Aksarayspor Elazığ`da sezonu kapatacak

Aksarayspor Elazığ`da sezonu kapatacak

Spor toto 3. ligde mücadele eden temsilcimiz Yeni Aksarayspor 2013-2014 futbol sezonunda ilk kez mücadele ettiği profesyonel lig heyecanında Pazar günü Elazığ deplasmanında perdenin kapanış maçında lige veda eden Elazığ Belediyespor?a konuk olacak.

Spor toto 3. ligde mücadele eden temsilcimiz Yeni Aksarayspor 2013-2014 futbol sezonunda ilk kez mücadele ettiği profesyonel lig heyecanında Pazar günü Elazığ deplasmanında perdenin kapanış maçında lige veda eden Elazığ Belediyespor’a konuk olacak. Sezonun son perdesinde Elazığ Doğukent çim sahada saat 15:30’da oynanacak karşılaşmada Mardin bölgesinden hakem Serhat Aslan düdük çalacak. Ligde geçen hafta Sakaryaspor karşısında aldığı galibiyet ile ligde kalmayı garantileyen temsilcimiz Elazığ Belediyespor  maçına prestij için çıkacak.  Ligde son haftalarda seri galibiyetler alan siyah beyazlı temsilcimiz Pazar günü ligden düşen Elazığ Belediyespor maçını da galibiyetle kapatarak ligi 3 puanla tamamlamak istiyor. Elazığ deplasmanı öncesinde temsilcimizde ciddi eksik bulunmuyor.. Sakarya maçında cezaları nedeni ile tribünden karşılaşmayı izleyen ve Cezaları sona eren Akif Karakuş ve Hasan Dinçel Pazar günü ligin son perdesinde teknik heyetin görev vermesi halinde takımdaki yerlerini alabilecek. Elazığ Belediyespor maçı için bugün öğleden sonra Elazığ’a gidecek temsilcimizde teknik heyetin takımda fazla forma şansı bulamayan isimlere şans vermesi bekleniyor. Elazığ Belediye maçı ile tatile çıkacak siyah beyazlı temsilcimiz 2014-2015 futbol sezonunda spor toto 3. ligde yeniden boy gösterecek.

Gökhan Karakum Aksarayspor’a veda edecek

Spor toto 3. ligde mücadele eden temsilcimiz Yeni Aksarayspor’da 30 yaş sınırı nedeni ile 6 kişilik kontenjan sınırında bulunan kaptan Gökhan Karakum Pazar günü Elazığ deplasmanında forma giymesi halinde siyah beyazlı forma ile son maçına çıkacak. Siyah beyazlı kulüpte geçen yıl forma giyemeye başlayan 30 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Gökhan Karakum takımda şampiyonluk yaşamış, takımın en istikrarlı oyuncuları arasında yer almış ve Bal liginde 27 resmi maçta forma giymişti.  Tecrübeli orta saha oyuncusu 6 kez de rakip ağları sarsmıştı. Bu sezonda siyah beyazlıların adeta istikrar abidesi olan geride kalan 33 haftada 32 lig ve 1 kupa olmak üzere toplam 33 resmi maça çıkan Gökhan Karakum 1 kez de gol sevinci yaşadı. Tecrübeli kramponun 2 yıllık Aksarayspor serüveni sezonun bitmesi ile hatıralarda kalacak.  30 yaşında olan Gökhan Karakum statü gereği yeni sezonda statü değişmediği takdirde yaş engeline takılacak. Gökhan Karakum 2013-2014 sezonunda Pazar günü Elazığ deplasmanında forması giymesi halinde son kez siyah beyazlı formayı terletecek. Aksarayspor’da 2 yıl görev sürecinde istikrarını koruyan, efendiliği ile taraftarın sevgilisi olan Gökhan Karakum perdenin kapanışı ile taraftarına ve Aksarayspor formasına veda edecek.

Nike halı saha ligi kayıtları dün sona erdi

 

Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından bu sene altıncısı organize edilen Nike Halı Saha Ligine kayıtlar dün saat 16.00’da sona erdi. Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından bu sene altıncısı organize edilen Nike Halı Saha Ligi hazırlıkları tamamlandı. 01 Nisan - 02 Mayıs 2014 tarihleri arasında Nike Halı Saha ligine kayıt yapan gençler 05 Mayıs – 26 Haziran 2014 tarihlerinde Nike Halı Saha liginde mücadele edecek. Aksaray’da dün sona eren kayıtların ardından Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 8 takımın Nike Halı Saha Ligine müracaat ettikleri açıklandı. Nike Halı Saha Liginde yaşanacak futbol heyecanında Takımlar Liseler kategorisinde kontenjanlara bağlı olarak İl Birinciliği ve Bölge Birinciliği müsabakalarına katılacak. Takım listesinde ismi olmayan oyuncu müsabakalara katılamayacak. Amatör lisansı olan sporcular lisanslarını ibraz edecek. Müsabakaların yapılacağı sahalar Liseler kategorisinde TFF ve SGM tarafından belirlenecektir. Müsabakalar 5 oyuncu 1 kaleci olmak üzere 6 kişi ile oynanacak.. Takımlar Liseler kategorisinde (10) kişiden oluşacak. Liseler kategorisinde müsabaka listesine en fazla 10 sporcu yazılabilecek ve bir müsabaka sırasında oyuncu değişiklik hakkı 4 olacak. Müsabakalar 15 dk’dan 2 devre şeklinde oynanacak. Halı sahalarda oynanacak lig maçları, 4’er takımdan oluşan en fazla 8 grup şeklinde gerçekleşecek.  4'er takımlı gruplarda takımlar tek devre müsabakalar gerçekleştirecek her takım gruptaki diğer takımlarla 1 kez karşılaşma şansı bulacak.

haber: Hamit MAVİLİ



Kamuda dijital dönüşüm için iş birliği
Kuveyt Emiri El Sabah Başkent'te
ETKİM programına başvurular sürüyor
Fırat Kalkanı'nda 4 terörist etkisiz!
İhracatta İstanbul ilk sırada
2. döneme ilişkin örnek sorular yayımlandı
Hakim ve Savcı Yardımcılığı Yönetmeliği yürürlükte
MEB: 20 bin öğretmen ataması yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıllık enflasyon, yaz itibariyle düşüşe geçecektir
Yerel seçim sonuçları 'Resmi'leşti
İstanbul'da 'Mahzen'de 10 gözaltı!
Güneydoğu'ya 'kuvvetli yağış' uyarısı!
KAAN ikinci kez gökyüzünde
Son 21 yılda 5 bin 500 evdat yadigarı ayağa kaldırıldı
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 16 terörist etkisiz!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,08
  • EURO

    34,76% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2401,26% -0,32
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24
  • Çarşamba 20.9 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Perşembe 22.9 ° / 10.2 ° Güneşli