Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Aksarayspor 3 haftadır puana hasret kaldı

Aksarayspor 3 haftadır puana hasret kaldı

Spor toto 3. ligde siyah beyazlı temsilcimiz Yeni Aksarayspor ligde son 3 haftadır puana hasret kaldı.

Spor toto 3 .ligde siyah beyazlı temsilcimiz Yeni Aksarayspor ligde son 3 haftadır  puana hasret kaldı. Temsilcimiz bu sezon ligde ilk kez  ar arda 3 hafta sahadan puansız ayrılmanın yanında 2 haftadır ise gol atamamanın  büyük bir moral bozukluğu yaşarak deplasman maçlarındaki şansızlığını kıramadı.. Ligde  son haftalarda oynadığı Hacettepe, Balçova ve Batman Petrol maçlarında futbol adına sahada  rakiplerine üstünlük kuran siyah beyazlı temsilcimiz gol yollarında yaşadığı sıkıntılar ile  son 3 maçını da puansız kapattı. Rakipleri karşısında sayısız gol fırsatlarını golle sonuçlandıramayan temsilcimiz  maç sonunda  puansız sahadan ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı.Son olarak Batman Petrol deplasmanında  rakibine oranla etkili olan siyah beyazlılar  7 net gol fırsatı ve 2 kez de direklere takılınca rakibine  2 penaltı golü ile teslim oldu. Deplasmanda bir türlü istediği sonuçları alamayan ve son haftalarda ise ligde talihsiz puan kayıpları yaşayan temsilcimiz Bu sezon ligde en son 3 .hafta Çıksalın deplasmanından 3 puan ile dönen temsilcimiz son 11 deplasman maçında galibiyet elde edemedi.deplasman maçalarda bit türlü şansızlığını kıramayan siyah beyazlılar büyük umutlarla gittiği Batman deplasmanında iyi futbolunu skor tabelasına yansıtamayarak  moral bozukluğu ile döndü. Teknik patron Sinan Bayraktar ile de  deplasmanda  oynadığı 6 karşılaşmada henüz galibiyet elde edemeyerek sadece 2 puan topladı. Ligde cumartesi günü  Atatürk stadında Çorum Belediyespor ile kritik bir 90 dakikaya çıkacak siyah beyazlılar ligde son haftalardaki talihsiz puan kayıplarını telafi etmek istiyor.

Ömer Kaplan’a kırmızı engeli

Spor toto 3. Ligdeki temsilcimiz Yeni Aksarayspor’da 27 .hafta Batman  deplasmanında oynanan Batman Petrol  mücadelesinin son dakikalarında ikinci sarı kart ile oyundan ihraç edilen Ömer Kaplan  cezalı duruma düştü. Siyah beyazlıların  27 yaşındaki tecrübeli oyuncu Ömer Kaplan 26. hafta Atatürk stadında oynanan Balçova karşılaşmasında sarı kart cezası nedeni ile forma giymemiş ve cezası bittiği Batman maçında ilk 11’de sahaya çıkarak maçın sonlarında gördüğü kırmızı kart ile  yeniden cezalı duruma düştü. Bu sezon  ikinci kez cezalı duruma düşen ve ilk kez de kırmızı kart gören Ömer Kaplan 28 .hafta Atatürk stadında oynanacak Çorum  Belediyespor karşısında forma giyemeyecek. takımın joker ismi olan Ömer Kaplan bu sezon son haftalarda gördüğü kartlar nedeni ile takımından ayrı kaldı.Bu sezon ikinci kez Atatürk stadında cezalı duruma düşen ve taraftarı önünde  görev alamayacak  Ömer Kaplan bu sezon 22 resmi maçta forma giydi.

Yıldızlar kız-erkek yüzme grup müsabakaları sona erdi

 

Aksaray’da 21-23 Mart 2014 tarihlerinde Olimpik Yüzme Havuzunda yapılan Yıldızlar Kız-Erkek Yüzme Grup Müsabakaları sona erdi. Aksaray’ın ev sahipliği yaptığı Yıldızlar Kız-Erkek Yüzme Grup Müsabakalarına 11 ilden toplam 127 sporcu katıldı. Olimpik Yüzme Havuzunda yapılan ve 127 sporcunun katıldığı Yıldızlar Kız-Erkek Yüzme Grup Müsabakalarında büyük heyecana sahne oldu. sporcular yarışmaların ardından dereceye girmek için gösterdikleri kıyasıya mücadele ile  renkli görüntülere imza attılar. Aksaray olarak önemli bir organizasyona imza atarken 127 sporcu ve toplam 11 il’den gelen minik yüzücülerin hem yarışmalardan hem de Aksaray’ın ev sahipliğinden memnun kaldıkları görüldü.Yapılan Yıldızlar Kız-Erkek Yüzme Grup Müsabakaları sonunda dereceye giren sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan ile şube müdürleri Ayhan Baş ve Adnan Çekiç  tarafından  madalyaları verildi. Madalya törenini ardından  ev sahipliğini gerçekleştirilen  Aksaray GSİ müdürü Cüneyt Alkan dereceye giren bütün sporcu ve takımları tebrik ederek en iyi şeklide misafirperverliklerini gösterdiklerini ifade etti.

Haber: Hamit MAVİLİ



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli