AKSARAYLILARIN TOPYEKUN ERDOĞAN’DAN BEKLENTİSİ NET DEMİRYOLU İHALE TARİHİ!!!

AKSARAYLILARIN TOPYEKUN ERDOĞAN’DAN  BEKLENTİSİ NET  DEMİRYOLU İHALE TARİHİ!!!

AKSARAYLILARIN TOPYEKUN ERDOĞAN’DAN BEKLENTİSİ NET DEMİRYOLU İHALE TARİHİ!!!

Aksaraylılar bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gerçekleştirildiğinde hem gerçekleştirene,  hem de Aksaray ile bölge ve Türkiye’ye sayılamayacak faydası dokunacak olan, aksi durumunda ise herkesin kaybedeceği Demiryolunun net ihale tarihini bekliyor.!!!
DEMİRYOLU HÜKÜMETİN 20 YILDIR ÇEŞİTLİ SEBEPLERDEN GERÇEKLEŞTİRİLMEYEN SÖZÜ!!!
  Aksaraylılar Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İhracattan, ulaşıma, sağlıktan ilk, orta ve yükseköğrenime ve  milletimizin göğsünü kabartan savunma sanayisi başta olmak üzere 22 yıl boyunca ülkemize kazandırılanlarla dünyada üstünde oyun kurulan ülke olmaktan çıkarılmamız ve kendi bölgemiz başta olmak üzere birçok yerde oyun kuran durumuna gelmemizin yanında ilimize kazandırılan hizmetler içinde teşekkür ettiler.
  Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere ülkemiz ve ilimize kazandırılanlara müteşekkir olduklarını belirten hemşerilerimiz” Bizde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Partisini başarısına samimiyetle 2002 den geçen seneki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri ile Cumhurbaşkanlığı 2. Turu da dahil  yapılan tüm mahalli ve genel seçimlerde.
 Hükümet tarafından yapılan anayasa değişiklikleriyle Cumhurbaşkanın millet tarafından seçilmesiyle, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçilmesi ve bu sistemle yapılan seçimlerde hep Cumhurbaşkanımızın ve  Ak Partinin yanında olduk.
 Siyaset hizmet sanatı olduğuna göre İlki 2004’de olmak üzere o tarihten günümüze kadar aradan geçen 20 yıl boyunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, 2002’den günümüze kadarki Ulaştırma Bakanlarıyla DDY genel müdürlerinin tamamı başta olmak üzere 2002’den şimdiye kadar seçilen tüm milletvekilleriyle birçok yetkili tarafında onlarca  defa sözü verilen.
    2017 yılında DPT tarafından yatırım programına alına, 5 Şubat günü ilimizi ziyaret eden dönemin Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, bu ziyaretten 5 gün sonra 10 Şubat günü ise Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Tuz gölü yer altı doğalgaz temel atma töreninde ve bu ziyaretten 15 ay sonra 2 Haziran 2018 günü gündüz katıldığı Aksaray mitinginde, akşam ise katıldığı  iftarda  Aksaray-Ulukışla demiryolu ihalesinin yıl içinde yapılacağını belirtmişti.
  Dünyada yaşanan ekonomik krizler,15 Temmuz kalkışması, korona ülkemizin terörle mücadelesi ve nihayetinde 11 ilimizi vuran  6 Şubat Depremi nedeniyle şimdiye kadar ihalesi yapılamayan, 1. Vilayet olma kanunumuz 13 Ekim 1920’de görüşülürken Burdur milletvekilli Soysallı İsmail Suphi Bey tarafından dile getirilen Demir yolunun daha sonrad gerçekleşmemesi nedeniyle 1933-89 arasındaki ikinci ilçelik prangasına çarptırıldık.
 Aksaray için tarihin tekerrür etmemesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan dan hükümetinde 20 yıllık sözü olan ilimizin de istikbalinin ilk olmazsa olmazı olan Aksaray-Ulukışla demiryolu ihalesinin  ne tarihi müjdesini bugün bekliyoruz. dediler.(Haber araştırma ve fotoğraf Ali Genç)



Keçiören’de sinekle mücadele ve bitki koruma çalışmaları sürüyor
Aksaray İHH Gönüllülerinden “İftara 5 Kala” İkramı
İzmir’de yol yenileme seferberliği
Kapıkule'de 1,4 ton esrar ele geçirildi
15 yaş altına sosyal medya düzenlemesi geliyor... Doğum ve babalık izinleri artıyor!
EPDK'dan Taşınmaz Temini Yönetmeliği'nde 'acele kamulaştırma' ayarı
Yurtta bugün parçalı ve çok bulutlu hava hakim
Akaryakıtta ÖTV’ye yeni ayar! Fiyat artarsa vergi azalacak, düşerse artacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özel Kuvvetler’de net mesaj: Caydırıcılığımızı sürekli artırmak zorundayız
Rekabet'ten YouTube ve dijital içerik platformlarına kritik taahhüt kararı
Milli elektrikli hızlı trende ilk set raylara iniyor... Test süreci 6 Mart'ta başlıyor
Gürcistan Büyükelçisi Kalandia’dan Başkan Güler’e ziyaret
Çocuk istismarı araştırma raporu TBMM Başkanı'na sunuldu
İçişleri'nden Jandarma'ya ziyaret
İletişim Başkanı Duran'dan medyaya hassasiyet çağrısı
  • Perşembe 9 ° / 4.1 ° false
  • Cuma 8.5 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 6.5 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı