Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

AKSARAYLI UNUTMASIN UNUTTURMASIN!

AKSARAYLI UNUTMASIN UNUTTURMASIN!

AKSARAYLI UNUTMASIN UNUTTURMASIN!

AKSARAYLI UNUTMASIN UNUTTURMASIN!!! 

 

 *Bugün Aksaray’ın yer yüzünden silinmesini başlatan 56 yıllık 2. ilçelik prangasına çarptırılmasını sağlayan 2197 sayılı kanunun fiilen uygulamaya konmasının  88.Kap Kara yıldönümü!!! 

  Aksaray için kara yıl dönümlerinin tekerrür etmemesi ve kıyamete kadarda ilimizin payidar olması 101 yıllık rüyamız olan Ak Partinin ise 17 yıl 2 aylık sözü olan Aksaray-Ulukışla demiryolu hattımız başta olmak üzere sözü verilen ve istikbalimiz için gereken tüm hizmetlerin zamanında alınmasında. 

  Verilen sözleri tutmayanların kendileri de evlatları da kimselerin yüzüne bakamazken, gücü nispetinde gerekeni yapmayanlar bunun hesabın Allah(c.c.)‘da kullarına da veremeyeceklerini bilmeli!!! 

 

   

  Bugün tarih boyunca 11 bin yıldan fazla kesintisiz olarak yerleşim yeri olmayı başaran ve Süveyş kanalının açılması  ve demiryolları hatlarının kurulmasıyla ulaşımın buralara kaymasına kadar coğrafi konumu nedeniyle dünyanın en önemli yerlerinden birisi olan Aksaray’ın hiç hak etmediği, asla ve asla da hak etmeyeceği keyfi bir uygulamayla ilçe yapılmasını sağlayan 20 Mart 1933 günü TBMM’sinde kabul edilen,27 Mayıs günü resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 2197 sayılı kanun  fiilen uygulanmaya başlanmasının 88. kap kara yıldönümü.!!! 

   Aksaray için tarihin tekerrür etmemesi için yetkililere seslenen hemşerilerimiz“ Kara yıl dönümlerinin  tekerrür etmemesi ve kıyamete kadar payidar olmamız önce Ak Partinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 17 yıl 2 aylık sözü olan bizi limanlarla ham maddi merkezlerine bağlayacak olan  Aksaray –Ulukışla demir yolu başta olmak üzere hükümetin sözü olan  bizi Konya üstünden Ak Denize ,Kayseri üstünden ise Karadeniz’e bağlayacak olan demiryolu hatlarımız başta olmak üzere söz verilen ve istikbalimizi ilgilendiren  tüm hizmetlerin zamanında alınmasında. 

    Verilen sözlerin tutulması için başta ilimiz milletvekilleri İnceöz, Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye başkanı Evren Dinçer ile İGM başkanı Mehmet Tüzün ve merkez ilçe başkana  Hamza Aktürk tarafından gerekenlerin zaman içinde yapılarak bu sözün tutulmasın sağlamaları. 

  Bu sözün tutulmaması halinde ise tutmayanların kendilerinin de evlatlarının da kimselerin yüzüne bakamayacağını. 

  Gücü nispetinde gerekeni yapmayanlar bunun hesabın Allah(c.c.)‘da, kuluna da veremeyeceklerini bilerek oluşacak tüm olumsuzluklardan kaçınmalarını bekliyoruz.“ dediler!!!(Haber araştırma belge ve bilgiler Ali Genç Arşivi) 

 



Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
Promosyon listesi güncellendi
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
LGS başvurularında bugün son gün
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli