Aksaray

28.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:05

Aksaray’ın yeni valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, bugün Aksaray’a gelerek göreve başladı

Aksaray’ın yeni valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, bugün Aksaray’a gelerek göreve başladı

Aksaray’ın yeni valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, bugün Aksaray’a gelerek göreve başladı

Aksaray valisi olarak atanan Mehmet Ali Kumbuzoğlu yeni görevine başladığı için heyecanlı olduğunu söyledi. Vali Kumbuzoğlu Valilik önünde büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Karşılamaya, Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ak Parti İl  Başkanı Hamza Aktürk, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Gençlik kolları başkanı Şükrü Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Aksaray İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, Jandarma  Alay Komutanı Hacı Ali Büber, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş ve Aksaray Polis Okulun Müdürü Niyazi Turgay, valilik çalışanları ve çok sayıda Aksaraylı katıldı.

Valilik makamında açıklamalarda bulunan Vali Kumbuzoğlu, “Cumhurbaşkanımızın tensip ve takdirleriyle atandığım Aksaray Valiliği görevine bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım. Bu vesileyle Aksaray gibi tarih ve medeniyetimizin, en önemli merkezlerinden biri olan ve her köşesinde Anadolu Selçuklu Devleti’nden izler barındıran Aksaray’ın Valiliği görevine şahsımı layık görmeleri sebebiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’ya yürekten sevgilerimi ve şükranlarımı huzurunuzda arz ediyorum” dedi.

Aksaray’da olduğundan dolayı heyecanlı olduğunu belirten Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu; “İçerisinde barındırdığı kültürel ve tarihi mirası ile medeniyetimizin önemli merkezlerinden birisi ve aynı zamanda eşsiz doğal güzellikleriyle ülkemizin incisi olan Aksaray’da sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk ve güzellik duyduğumu özellikle ifade etmek istiyorum. Siz de çok iyi biliyorsunuz, benim de çok heyecanlı olduğum ve yıllardır kitaplarda okuduğumuz gibi başta Şeyh Hamidi Veli Somuncu Baba, Taptuk Emre, Yunus Emre ve daha nice alimlerin ilmiyle yoğrulan Salihler şehri olan Aksaray’ın hizmetkarı olmaktan çok büyük bir memnuniyet ve heyecan duyduğumu tekrar belirtmek istiyorum. İç Anadolu’nun incisi olan böyle güzel bir şehre hizmet ederken, her an sorumluluklarımızın bilincinde olacağımızı sizlerle paylaşmak istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettikleri gibi, devlet kapısı hacet kapısıdır, umut kapısıdır. Valilik demek sadece evrak işlerinin yürüdüğü, devletin soğuk yüzünü yansıtan bir makam olmadığını hepimiz biliyoruz. Bunun farkındayız. Çalışma arkadaşlarımla birlikte insan odaklı, toplumun bütün kesim ve katmanlarını kucaklayan, güler yüzlü ve milletin hizmetinde olma anlayışı içinde vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Herkesin görüş, önerileri ve eleştirilerine açık olacağız. Aksaray’ımız için en iyisini ve en güzelini hep birlikte istişare ederek yapacağız. Aksaray’ımız için güzel hizmetler yaparak, şehrimizi daha ileri taşımak adına başta Sayın milletvekillerimiz, yerel yönetimlerimiz, adli ve askeri makamlarımız, kuruluşlarımız, üniversitemiz, siyasi parti temsilcilerimiz, tüm sivil kurum ve kuruluşlarımız, basın ve medya kuruluşlarımızla birlikte inşallah hep birlikte gücümüze güç katarak azim ve gayretle, gönül alma anlayışı içerisinde hiçbir ayrımcılık yapmadan, Aksaray’ımızın kadirşinas insanlarının destek ve dualarıyla, en güzel hizmetleri hep birlikte üreterek sahaya süreceğiz” ifadelerini kullandı



İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu
Bakanı Yumaklı, Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti
Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti
Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
CHP mülakat haksızlığını TBMM'ye taşıdı
İnşaat faaliyetleri halen pozitif
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 22.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı