Aksaray

23.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:58

Aksaray’ın Sevdiği İsim Ali Karakuş Milletvekili Aday Adaylığında Bende Varım Dedi

Aksaray’ın Sevdiği İsim Ali Karakuş Milletvekili Aday Adaylığında Bende Varım Dedi

Aksaray’ın Sevdiği İsim Ali Karakuş Milletvekili Aday Adaylığında Bende Varım Dedi

         Aksaraylı İş insanı, renkli kişiliği ile ön plana çıkan vatandaşın sevdiği isim  Ali Karakuş Bugün İyi Parti İl Başkalığında yapmış olduğu basın toplantısında İyi Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.
Parti binasında gerçekleştirilen basın toplantısına İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, İYİ Parti İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel, İyi parti yönetim kulu üyeleri, çok sayıda  partili ve basın mensupları katıldı. Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz: “Partimizin kuruluşundan günümüze kadar, partimize maddi manevi destek olan Ali Karakuş abimizin milletvekili aday adaylığı açıklamasında yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz dedi.
          İl Başkanı Cumali Asal: “Milletvekili aday adayımız Ali Karakuş’un basın açıklamasına gösterilen yoğun ilginin, partimizin, ülkemizin ve Aksaray’ımızın en çok teveccüh gören partisi olduğunun en güzel göstergesidir. İYİ Parti, Aksaray ve ülkemiz için gerekli tüm hizmetleri yapacak kadrolara sahiptir. Bu coşkulu topluluk partimizin iktidar yürüyüşün en önemli adımıdır. Ali Karakuş Başkanımıza, milletvekilliği aday adaylığı sürecinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
           Milletvekili Erel: Bizim Yapmış Olduğumuz Milletvekilliğini Üçe Beşe Katlayacaktır Ali Karakuş'un milletvekili aday adaylığı açıklamasında konuşan Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, "Bugünkü bu muazzam tablo karşısında gerçekten görüyorum ki dava ve yol arkadaşım, kardeşim Ali Karakuş bugüne kadar para pul biriktirmemiş ama candan ve yürekten insan biriktirmiş. Ne mutlu abi başka ne ki böylesi mutlu bir gününde parti binamız dolup dolup taştı. Ne mutlu onun dostlarına ki böyle bir milletvekili aday adayları var ve ben inanıyorum ki Ali Karakuş kardeşim, milletvekili seçildiği zaman Ankara'da bizim yapmış olduğumuz milletvekilliğini üçe beşe katlayacaktır. Yıllardır tanıdığım daha önce de aynı partide birlikte yol yürüdüğüm Ali Karakuş kardeşimin Aksaray'ı en iyi şekilde temsil edeceğine, Aksaray halkının ve Aksaray'ın sorunlarıyla yakından ilgileneceğine sonsuz inancım vardır. Cenabı Allah'ım insanlara kader tayin eder. Hayat hiçbir zaman hesapla değil nasiple yaşanır. Bana diyorlar ki 'Ali Karakuş'un milletvekilliği aday adaylığı açıklamasına gidiyorsun, sen milletvekili adayı değil misin yoksa nezaketen mi gidiyorsun?' Ben de diyorum ki ben de milletvekili aday adayıyım ama ben kadere inanan bir insan olarak Ali başkanımın 1. sıradan milletvekili adayı olarak sahalara çıkmasında onur duyarım. Çünkü o benim milletvekilliği dönemimin ilk gününden bugüne kadar maddi manevi her zaman yanımda oldu. Burada herkesin önünde söz veriyorum, kendisi İYİ Parti Aksaray milletvekilliğinden 1. sıradan aday olursa, 24 saat, ne kadar seçim süreci sürerse o kadar, gecemi gündüzüme katarak yanında olacağım” ifadelerini kullandı.
            Ali Karakuş: “Bizler Aksaray iyi olsun, Türkiye iyi olsun diye yola çıkanlardanız. Bu yolun çok engelli olduğunu biliyoruz ve başaracak gücü kendimizde görüyoruz. İktidar milletvekilleri, 2002 yılından bu yana bu ilin meydanlarından ne zaman ellerine mikrofon geçse, Aksaray’a vaatler vermektedirler. Ama maalesef verdikleri her vaatleri, sonrasında unutmaktadırlar. İnşallah bizler, Aksaray’ın hak ettiği tüm hizmetleri alıp, Aksaray’ı hak ettiği yerlere taşıyacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları hepimiz derinden yaşıyor ve hissediyoruz. Geçenlerde sohbet ettiğimiz esnaflarımız diyor ki ‘20 yılda edindiğimiz birikimimizi 2 yılda elimizden geri aldılar.’ Esnaf siftah yapamıyor, faturalarını ödeyemez duruma gelmiş. Çiftçimiz tarlasına gübresini atamaz, mazotunu alamaz duruma gelmiş. Diğer taraftan işçimiz, memurumuz, emeklimizin alım gücü düşmüş. Her gün gelen zamlarla parasının bir değeri kalmamış durumda. İnşallah bizim iktidarımız bu sorunların hepsini çözecek güce sahiptir” ifadelerine yer verdi. Karakuşun Konuşma Detayları 

VİDEO HEBERİMİZDEDİR



İYİ Parti'de bir istifa daha
Bakanlık 'Hizmete Özel' açıkladı... Kamuda giyim yardımları kesilmedi!
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları
Dünya çocukları Beştepe'de
Anayasa Mahkemesi'nden Cumhurbaşkanı'na ziyaret
Bakan Tekin koltuğunu 11 yaşındaki Irmak'a devretti
Erdoğan'dan tasarruf mesajı... İhtiyaç dışı harcamalar kesilecek
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78
  • Salı 24.7 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false