AKSARAYIN HAYIRLI EVLATLARI VE SEVENLERİ ANILACAK!

AKSARAYIN HAYIRLI EVLATLARI VE SEVENLERİ ANILACAK!

AKSARAYIN HAYIRLI EVLATLARI VE SEVENLERİ ANILACAK!

*Vali Kumbuzoğlu günümüzü oluşturanların 15 Ağustos günü anılması için ilgililere talimat verdi.

 Aksaray’ın bu gününü gerçekleştirmeye vesile oldukları hizmetleriyle oluşturan Hayırlı Evlatları ve Adamları 15 Ağustos günü düzenlenecek programla anılacak.
  Vali Mehmet Kumbuzoğlu’nu ziyaret eden Gazetemiz yazarı ve muhabiri Gazeteci-Yazar Ali Genç Sultan Abdülhamit’in baş yaveri Ortaköylü Hacı Ali Paşa’dan günümüze kadar gerçekleştirdikleri samimi hizmetleriyle Aksaray şehri ve ilinin şu anki  Anadolu’nun Parlayan  yıldızı konumuna gelmesini sağlayan “Hayırlı Evlatlarımız ve Aksaraylı olmasalar da görevli esnasında verdikleri samimi hizmetleriyle Sevenleri olanlar”  1994’ten itibaren günümüze kadar kesintisiz olarak anılması programının  bu senden başlanarak Vilayet tarafından anılarak vefanın gereğinin yapılması dileğini arz etti.
   Konuyla ilgili bilgi veren Ali Genç” Sayın Valimizi 5 Ocak günü ilk ziyaretimde ilimizin diğer meseleleriyle ilgili bilgi çerçevesinde 1994 yılından itibaren aralıksız olarak yaptığımız anma programı konusunda bilgi arz etmiştim.
   Çarşamba günü gerçekleşen ziyaretimde ise kendilerine arz ettiğim konulardan birisi olan “Aksaray’ın Hayırlı Evlatları ile Adamları” nın  geçen sene ATSO’da başlatılan ilk Valimiz merhum Rıdvan Yenişen’in göreve başlamasıyla fiilen il olmamızın yıl dönümünde anılması dileğimi kabul ederek ilgililere gerekli hazırlıkların yapılması talimatını verdi.
  Zatıalilerine 35 yıl sonra ilk defa  başta bulundukları makamı oluşturan Vilayetimizin mimarları olmak üzere verdikleri hizmetleriyle gönüllere giren merhumları için Valilik olarak anma proğramının yapılmasını uygun görmelerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan BJK heyetini kabul etti

Pratik İşlem'in faaliyetine BDDK onayı

Hentbol Erkekler'de 3. hafta maçları belli oldu

Kadınlar Süper Ligi'nde ikinci hafta tamamlandı

Numan Kurtulmuş'tan Paralimpik Oyunları'nı kazananları tebrik

Aksarayspor Yeni Mersin İdmanyurdunu Evinde Vurdu 3-1

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'de ilk hafta tamamlandı

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, Beyzbol 5 Milli Takımını ağırlıyor

Hentbolda heyecan Süper Lig maçları ile başlıyor

Aksaray’ın Eskil ve Sultanhanı Kaymakamlıkları tarafından organize edilen voleybol turnuvasında kazanan takımlar kaymakamlardan kupasını aldı.