Tarih: 24.12.2019 14:28

Aksaray'ın En Gözde Mekanlarınden Olan Piramit Kafe'ye Yoğun İlgi

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Belediyesinin sosyal tesisleri arasında yer alan Piramit Kafe, nitelikli kadrosu ile kaliteli hizmet anlayışı içerisinde şehir halkının sosyal ve kültürel gereksinimlerini karşılıyor. Kılıçarslan parkı içinde yer alan Aksaraylıların yoğun ilgi gösterdiği tesis, yoğun talep dolayısıyla hafta sonları rezervasyon sistemi ile hizmet veriyor.

Kılıçarslan parkı içerisinde yer alan Aksaray Belediyesine ait Piramit Kafe kaliteli hizmet ve uygun fiyat anlayışıyla müşterilerine en iyi hizmeti sunuyor.

İçerisinde Türk ve dünya mutfağından özel seçilmiş menülerine sahip Piramit Kafe, Ramazan Ayı iftar ve sahur programları, buluşma, yemek, kutlama ve davet gibi özel günlerde vatandaşlarımızın ailece faydalandıkları en gözde sosyal tesislerinden biri.

Her gün Saat 08:00- 21:00 saatleri arasında hizmet veren Piramit Kafe, yaz döneminde 23:00’e kadar müşterini bünyesinde ağırlıyor.

Aksaray Belediyesine bağlı olarak işletilen Piramit Kafe, Aksaray Belediyesinin çeşitli aktivite ve programlarına ev sahipliği yaparken ağırladığı müşterilerinden tam not alıyor.

Kaliteli hizmet, uygun fiyat anlayışı ve güler yüzlü personeliyle hafta içi müşterilerinden yoğun rağbet gören Piramit Kafe, hafta sonları ise yoğunluğa bağlı olarak rezervasyon sistemi ile hizmet sunuyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —