AKSARAY’IMIZA HAYIRLI OLSUN

AKSARAY’IMIZA HAYIRLI OLSUN

AKSARAY’IMIZA HAYIRLI OLSUN

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy’un Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya yaptığı ziyareti değerlendiren AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray’ın sağlık alanındaki birçok plan ve projelerin masaya yatırıldığını aktardı.
Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Aksaray için bakanlıkların kapısını aşındırmaya devam ediyor. Her fırsatta Aksaray’ın ihtiyaçlarını ve taleplerini bakanlıklara taşıyan AK vekiller, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile Aksaray’ın sağlık ihtiyaçlarını ve yatırımlarını görüştü ve birçok alanda destek sözü aldı.
Aksaray vekillerinin Sağlık Bakanı ile oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdiğini aktaran Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, ziyaretin detaylarını açıkladı.

Eskil Devlet Hastanesi ve Ortaköy Devlet Hastanesi yatırımlarının iletildiğini belirten Aktürk, “Söz konusu hastanelerimiz bu seneki yatırım programına alınarak en kısa sürede inşasına başlanması talep edildi. Yine Aksaray Merkez’e yapılması düşünülen Devlet Hastanesi, 2023 yılı Yatırım Programında dahil edilerek yapımı için gerekli iş ve işlemleri başlatma kararı alındı. Her üç hastanemizle ilgili olarak da yer seçimleri, tahsisleri ve ihaleleri bu yıl içinde yapılacak. Ayrıca Aksaray Eğitim Araştırma Hastanemize ikinci bir anjiyo ünitesi kuracağız ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin taşınarak yeni bir binada faaliyet gösterebilmesi için tahsis edilen binanın bakımı onarımı için gerekli ödeneklerin temini de sağlandı. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizi de bu sene içerisinde faaliyete geçireceğimizi ümit ediyoruz. Önemli konulardan biriside Aksaray’ımızda ihtiyacımız olan doktor talebimiz Bakanımızla görüşüldü. Doktorlarımız Aksaray’ımıza görevlendirilerek en kısa zamanda görevlerine başlayacaklar.”
Aksaray için durmak yok, yola devam diyen Başkan Aktürk, “Aksaray’ımızın ve hemşerilerimiz her alandaki ihtiyaçlarının ve taleplerinin karşılanması için gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Mutabık kalınan tüm konuların ve projelerin hep birlikte takipçisi olacağız. Bakanımız Fahrettin Koca’ya konulara, ilimiz plan ve projelerine yaklaşımları kendilerine teşekkür ediyor, devam eden Bakanlık vazifelerinde Sayın Bakanımıza muvaffakiyetler diliyorum.”
 


 



Rutkay Aziz Dünya Tiyatro Günü’nde Nilüferlilerle buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'barışçı dış politika' vurgusu...Çatışma iklimine teslim olmayacağız
MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK DESTAN: ÇANAKKALE RUHU SAHNEDE CANLANDI
SEYİT TEMEL VEFATININ YIL DÖNÜMÜNDE RAHMETLE ANIIYOR
Ankara'da lise öğrencileri Çanakkale ruhunu sahneye taşıdı
Bakan Kurum daimi temsilcilere COP31'i anlatacak
İletişim Başkanı Burhanettin Duran'dan 'Güçlü Türkiye' vurgusu
MSB: NATO Çok Uluslu Kolordu Karargâhı kuruluyor
İçişleri'nden suç örgütlerine operasyon: 358 gözaltı
Ankara BELMEK, ArtAnkara’da çocuk oyunlarını sergiledi
MSB: Türkiye’den Orta Doğu’ya çağrı: İhtilaflar diyalog ve diplomasiyle çözülmeli
Bağdat Büyükelçiliği duyurdu: Yurt içi vekaletnameler temin edilebilecek
Elazığ Sivrice’de 4,3 büyüklüğünde deprem
Bakan Tekin, 23 Nisan programını çocuklarla şekillendiriyor
Hatay’daki o davada Bakanlık harekete geçti.... Beraat kararına itiraz
  • Perşembe 10 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 12.6 ° / 7.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 11.5 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı