Aksaray`daki Sorunlarını Yerinde İnceliyorlar

Aksaray`daki Sorunlarını Yerinde İnceliyorlar

Aksaray Belediye Başkan Yardımcıları Serdar Baydar ve Mustafa Karahancı ile Fen işleri, Ulaşım ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri

Aksaray Belediye Başkan Yardımcıları Serdar Baydar ve Mustafa Karahancı ile Fen işleri, Ulaşım ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Yeni Sanayi Mahallesine giderek bölgedeki sorunları yerinde tespit ettiler.

Başkan Yardımcıları Baydar ve Karahancı Yeni Sanayi Mahallesinde yaptıkları inceleme ve araştırmalarda çevreye dökülen çöp, moloz inşaat atıklarını bizzat yerinde gördüler.  Başkan Yardımcıları bölgedeki sorunları not alarak bir an önce çözüm bulunması konusunda talimat verdiler.

Başkan Yardımcısı Baydar, mahallenin ulaşımla ilgili sorununu da yerinde tespit ettiklerini belirterek bu sorunun çözüme kavuşturulacağını ayrıca açılması gereken yollarla ilgili de çalışma başlatılacağını kaydetti.

Başkan Yardımcısı Serdar Baydar, konuyla ilgi açıklamasında şu görüşlere yer verdi

“ Belediye Başkan yardımcıları olarak bizler Fen işleri, Ulaşım ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte mahallelerdeki denetimlerimizi sürdürüyoruz. Özellikle sanayi bölgesi ve çevresinde bulunan mahallelerde yaptığımız incelemelerde ağırlıklı olarak çevre kirliliği ve ulaşımla ilgili sorunları tespit ediyoruz.

Yeni Sanayi Mahallemizde yaptığımız denetimlerde bölgeye çok miktarda çöp, moloz ve benzeri atıklar döküldüğünü tespit ettik.  Çevreye dökülen bu çöp, moloz ve inşaat atıkları çevre ve görüntü kirliliği oluşturmaktadır. Sanayi Mahallesinde yaşayan insanlarımızın daha temiz ve modern bir ortamında yaşaması için çevresini mutlaka temiz tutması gerekiyor.”



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik