Tarih: 04.08.2016 11:51

Aksaray´daki FETÖ/PDY operasyonunda 9 tutuklama

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray´da Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü´nde gözaltına alınan personelden 9´u daha tutuklandı. 24 kişinin gözaltına alındığı operasyonda tutuklu sayısı 14 oldu

Aksaray´da, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personeline yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 24 personelden 12´si adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan 12 kişiden 9´u tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Edinilen bilgiye göre, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Aksaray İl Müdürlüğü´nden 24 personel, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı. Emniyetteki sorgusu tamamlanan 12 kişi önceki gün hakim karşısına çıkarılmış ve 5´i tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Emniyette sorguları tamamlanan diğer 12 kişi ise dün hakim karşısına çıkarıldı. 12 kişiden ise 9´u gece yarısı tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü´ne yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan toplam 24 kişiden 14´ü tutuklanmış oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —