Aksaray'da Şehitlik Yolu Güzergâhı Dekoratif Türk Bayrağı İle Donatıldı

Aksaray

Aksaray'da Şehitlik Yolu Güzergâhı Dekoratif Türk Bayrağı İle Donatıldı

Aksaray Belediyesi, Ervah Kabristanlığından başlayarak şehitlik yolu güzergâhına dekoratif Türk Bayrağı yerleştirdi. Ekipler, bu çalışmalara ek olarak şehitlik içinde çevre düzenlemesi ve temizlik çalışması da başlattı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in göreve gelmesi ile başlatılan kentin görselliğini artırma çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Vatan savunmasında canını feda eden şehitlerimize verilen değerin bir gösterisi olarak şehitlik yol güzergâhında bulunan istinat duvarlarına dekoratif Türk Bayrağı yerleştirildi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehitlik yol güzergâhında başlatılan çalışma ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede “ Millet olarak şehadetin en büyük değerlerinden birisinin Şehitlik mertebesi olduğu biliyoruz. Vatanımız için canını hiçe sayarak bu yüce mertebeye ulaşmış şehitlerimizi ve ahirete göç etmiş gazilerimize bu vesile ile bir kez daha yad ediyor, Allah’tan rahmet diliyoruz.  Şehitlerimize verdiğimiz değerin bir göstergesi olarak şehitlik yolumuzu Türk Bayraklarımız ile donattık. Şehitliğimiz içinde de çevre düzenlemesi ve temizlik çalışması başlattık. Kısa süre içinde bu çalışmaları tamamlayarak vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda kabir ziyaretlerini yapmalarına vesile olacağız” şeklinde konuştu.



Bursa Büyükşehirli pentatlon sporcusu Türkiye ikincisi oldu
Ticaret'ten Malezya menşeli kontrplak ithalatında dampinge karşı önlemi sıfırladı
HSK, Yargıtay üyeliklerini belirledi... Bakan Gürlek açıkladı
MSB: İran'dan ateşlenen üçüncü füze engellendi!
Atatürk’ün Kara Harp Okulu’na girişinin 127. yılı
Ankara Etimesgut’ta Sosyal Yaşam Merkezi yükseliyor
SGK’dan emeklilik iptalleri hakkında açıklama... Sahte sigortalı tespitleri emeklilik iptaliyle karıştırılmamalı
TBMM Suça Sürüklenen Çocuklar Komisyonu, Gaziantep’te çalışıyor
TENMAK araştırmacılara gelir payı müjdesi... Buluş ve teknolojilerden yüzde 50'ye varan pay!
Zafer Partisi’nden ekonomik eleştiri
Anayasa Mahkemesi'nden bireysel başvuru kararları
Ücretli çalışan 15,5 milyona ulaştı
Hizmet üretimi yıllık yüzde 0,4 azaldı... Bilgi iletişim ve konaklamada artış var
Şehit ve gazilerin mirasçılarına 'İstiklal Madalyası' kararı Resmi Gazete’de
Aksaray’da yasa dışı avcılığa 25 bin lira ceza
  • Cuma 8 ° / 5 ° Güneşli
  • Cumartesi 9.4 ° / 5.6 ° Güneşli
  • Pazar 9.1 ° / 6.6 ° false