Aksaray’da Sağlık İçin Hepimiz İçin Denetimler Başladı

Aksaray’da Sağlık İçin Hepimiz İçin Denetimler Başladı

İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda ülke genelinde başlatılan “Sağlık İçin Hepimiz İçin" denetimi Aksaray’da başladı. Vali Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer başkanlığında başlayan denetimlerde kontrollü sosyal hayat döneminde alınacak tedbirler vatandaşlara aktarıldı. Belediye Başkanı Evren Dinçer, temizlik, maske ve mesafe kurallarının  yaşam alanlarında uyulmasının salgınla mücadelenin en önemli etkeni olduğunu belirtti.

İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde COVID-19 tedbirlerine yönelik denetimler Aksaray’da başladı. Bugüne kadar yapılan en yoğun denetimlere Vali Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer başkanlığında başlatıldı. Kurum müdürleri, esnaf oda başkanları, kolluk kuvvetleri ve zabıtanın sahada genel bir denetim başlattı.

Pazar yerleri, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, taksiler ve tüm yaşam alanlarında başlatılan denetimlerde salgının toplum sağlığına etkileri mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutmanın yolları anlatıldı.

Aksaray Valiliğinde Covid-19 salgını ile mücadelede alınan tedbirlerinin görüşüldüğü İl Pandemi Kurulu Toplantısında alınan kararların sahada uygulanması için Vali Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer, çalışmaları yerinde takip ettiler.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer, beraberindeki kurum müdürleri, esnaf oda başkanları, kolluk kuvvetleri ve zabıta ekipleri ile birlikte sahada genel denetimlere katıldılar.

Aksaray Belediyesi tarafından üretilen maskeleri vatandaşlara dağıtarak sosyal mesafe kurallarına dikkat edilmesi, hijyen kurallarına uyulması ve maske kullanımında hassasiyet gösterilmesi uyarısında bulunan Başkan Dinçer ve Vali Hamza Aydoğdu denetimlerini gün boyu sürdürdü.

Katıldığı denetimlerde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer yerel yönetimler olarak salgının ortaya çıktığı ilk günden itibaren tedbirleri en üst seviyede tuttuklarını ifade etti. Başkan Dinçer, vatandaşlarında hijyen kurallarına maske kullanımına ve sosyal mesafeye dikkat etmesi durumunda salgının yayılımının azalacağının vurgusunu yaptı.

 



İstanbullular dikkat! Bugün bu yollar kapalı!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı

Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret

Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 21. hafta sonuçları

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu