Aksaray'da Rehavete geçit Yok

Aksaray

Aksaray'da Rehavete geçit Yok


Aksaray Belediyesi, Korona virüs salgını sürecinde gelinen noktada azalan vaka ve hasta sayılarının rehavete neden olamaması adına tedbiri elden bırakmıyor. 
Sağlık Bakanlığının son günlerde açıklamış olduğu verilere göre ilimizde vaka ve hasta sayılarında azalma olduğu gözlemleniyor. Bu sevindirici tablonun devam etmesi ve virüsün tamamen ortadan kaldırılması adına Belediye ekipleri ilk günden beri aldığı tedbirlere devam ediyor. 
Belediye ekipleri toplu taşıma araçlarında, Pazar alanlarında, vatandaşların yoğun olarak kullandıkları cadde ve sokaklarda HES kodu sorgulaması yapıyor. 
Salgın sürecinin en başından itibaren titizlikle takip edilen maske üretme ve dağıtma faaliyetlerine de ara verilmiyor. Vatandaşların maske kullanması için uyarılar sürekli yineleniyor.
Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları doğrultusunda Koronavirüsle mücadele için kurulan dezenfektan ekibi şehir genelindeki tüm kamu binalarını, ibadethaneleri, okulları, muhtarlıkları, sağlık ocaklarını, yurt binalarını, belediye hizmet binalarını, Bilgi Evleri’ni, kütüphaneleri, kültürel etkinlik alanlarını, parkları, sokakları ve çöp konteynırlarını belli aralıklarla yıkayıp dezenfekte etmeye devam ediyor.

 



İstanbullular dikkat! Bugün bu yollar kapalı!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı

Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret

Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 21. hafta sonuçları

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu