Tarih: 27.05.2021 14:40

Aksaray'da Rehavete geçit Yok

Facebook Twitter Linked-in


Aksaray Belediyesi, Korona virüs salgını sürecinde gelinen noktada azalan vaka ve hasta sayılarının rehavete neden olamaması adına tedbiri elden bırakmıyor. 
Sağlık Bakanlığının son günlerde açıklamış olduğu verilere göre ilimizde vaka ve hasta sayılarında azalma olduğu gözlemleniyor. Bu sevindirici tablonun devam etmesi ve virüsün tamamen ortadan kaldırılması adına Belediye ekipleri ilk günden beri aldığı tedbirlere devam ediyor. 
Belediye ekipleri toplu taşıma araçlarında, Pazar alanlarında, vatandaşların yoğun olarak kullandıkları cadde ve sokaklarda HES kodu sorgulaması yapıyor. 
Salgın sürecinin en başından itibaren titizlikle takip edilen maske üretme ve dağıtma faaliyetlerine de ara verilmiyor. Vatandaşların maske kullanması için uyarılar sürekli yineleniyor.
Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları doğrultusunda Koronavirüsle mücadele için kurulan dezenfektan ekibi şehir genelindeki tüm kamu binalarını, ibadethaneleri, okulları, muhtarlıkları, sağlık ocaklarını, yurt binalarını, belediye hizmet binalarını, Bilgi Evleri’ni, kütüphaneleri, kültürel etkinlik alanlarını, parkları, sokakları ve çöp konteynırlarını belli aralıklarla yıkayıp dezenfekte etmeye devam ediyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —