Aksaray'da petroldan hırsızlık yapan 2 şahıs yakalandı

Aksaray

Aksaray'da petroldan hırsızlık yapan 2 şahıs yakalandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

09.04.2022 tarihinde Y.Y. (1974-E) isimli şahıs Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına müracaatta bulunarak, Ekeciktol Köyünde faaliyette olmayan petrol istasyonundan, (8) adet demir mazgal, (1) adet su motoru, (1) adet yağmurlama aleti ve (16) adet 17 litrelik motor yağının çalınmış olduğunu beyan ederek ihbarda bulunmuştur.

İhbarın alınmasını müteakip olaya derhal reaksiyon gösteren, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda olay yerinde ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştiren kişilerin Ö.Ö. (1991-E) ve U.Ö. (1995-E) isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş olup, şüpheliler düzenlenen operasyonla Merkez İlçe Yenikent Kasabasında gizlendikleri yerde yakalanarak gözaltına alınmıştır.

          Gözaltına alınan Ö.Ö. ve U.Ö. isimli şüpheli şahıslar, adli makamlara sevk edilmiştir.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.



Ankara'da Türkvatan ve Çarpışantürk zirvede

DOÇEK ekibi bu kez Kaçkar Dağı’na tırmanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi güreşte altın çağını yaşıyor

8 spor federasyonunun ana statüsü Resmi Gazete'de yayımlandı

Offroad heyecanı Ankara'da yaşanacak

GSB Okul Sporları 3 milyona yakın öğrenciyi sporla buluşturdu

Binicilikte TBMM Kupası sahibini buldu

GÖK-HAN Roket Takımı’ndan uluslararası başarı

Bursa Osmangazi’de Biathle rüzgarı esti

Bursa Osmangazi’de Triathle yarışları nefes kesti