Tarih: 09.06.2023 23:52

AKSARAY'DA OKUL SPORLARINDA BİR İLK YUSUF HAKİKİ BABA ORTAOKULU TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ ilinde gerçekleşen okullar arası Küçük kızlar Hentbol Türkiye finallerinde okulumuz Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. 
Okulumuz B grubunda Mersin, Manisa ve Bingöl ile karşılaştı. İlk gün Mersin'i 14-10 yenen takımız, 2.ci günde Manisa'ya 10-8 yenildi, 3. cü günde ise Bingöl'ü 15-8 yenerek grup 2.si olarak son dörde kalmayı başardı Son dörtteki rakibi A grubu 1.si Bursa'yı 12-11 yenerek Finale kaldı. Finalde ise Kastamonu'yu yenerek Şampiyonluğa ulaşma başarısını gösterdi.
Beden Eğitim Öğretmenleri Serkan Pala ile Fatih Karacaer: Bu Aksaray'da okul sporlarında bir ilk. İlk defa bir okulumuz Türkiye Şampiyonu olduğunu belirttiler. Çok emek verdiklerini çok çalıştıklarını söylediler. Geçen sene bu yaş kategorisinde Türkiye 2.si olduklarını bu sene de üzerine koyarak şampiyon olduklarını söylediler. Bir de bir hafta öncede Ordu'da Yıldızlarda Türkiye 3.sü olduklarını ve talihsiz bir şekilde finali kaçırdıklarını belirttiler. Bu başarıların tesadüf olmadığını gösterdikleri için mutlu olduklarını belirttiler. Bu başarıda bize destek olan Valimiz Hamza Aydoğdu'ya, Belediye başkanımız Evren Dinçer'e, Milli Eğitim Müdürümüz Hacı Ömer Kartal'a , Gençlik Spor İl Müdürümüz Aslan Yıldız'a, Memursen İl başkanı Murat Görmez'e, Okul Müdürümüz Hasan Çevik ve Orhan Özdemir'e ve de bize destek olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ettiklerini belirtiler. Bizde Spor Servisi olarak Beden öğretmelerimize ve okulumuzu tebrik ederiz.
Haber: Ersin Arslan




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —