Aksaray'da Metruk Bina Yıkımı Sürüyor

Aksaray

Aksaray Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde insanların can ve mal güvenliğini tehdit eden, kent estetiğine uygun olmayan ve sahipleri tarafından kullanılmayan aynı zamanda çevre kirliliğine yol açan metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor.

Aksaray Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü, Zafer Mahallesi Nevşehir Caddesi üzerinde sahipleri tarafından kullanılmayan ve madde bağımlısı kişiler tarafından kullanılmasına olanak sağlayan binaları yıkım kararı ile ortadan kaldırıyor. 

Mahalle muhtarlarıyla koordineli çalışma sergileyerek şehrin muhtelif yerlerinde metruk bina yıkımı yapan ekipler, mahalle sakinlerinin bu konuda taleplerini değerlendirmeye alıyor.

Yıkım çalışması Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülürken Emniyet Müdürlüğü ile Zabıta ve Trafik Müdürlüğü ekipleri yıkım noktalarında gerekli güvenlik tedbirleri alıyor. İtfaiye Ekipleri de toz ve dumanın etrafa yayılmaması için tazyikli sulama yapıyor. Metruk bina yıkımlarının süreceği bildirildi.



Ankara'da Türkvatan ve Çarpışantürk zirvede

DOÇEK ekibi bu kez Kaçkar Dağı’na tırmanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi güreşte altın çağını yaşıyor

8 spor federasyonunun ana statüsü Resmi Gazete'de yayımlandı

Offroad heyecanı Ankara'da yaşanacak

GSB Okul Sporları 3 milyona yakın öğrenciyi sporla buluşturdu

Binicilikte TBMM Kupası sahibini buldu

GÖK-HAN Roket Takımı’ndan uluslararası başarı

Bursa Osmangazi’de Biathle rüzgarı esti

Bursa Osmangazi’de Triathle yarışları nefes kesti