Aksaray'da Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Ara Verildi

Aksaray

Aksaray'da Kar Yağışı Nedeniyle Eğitime Ara Verildi

Aksaray Valiliği, yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma tehlikesi nedeniyle Ortaköy, Eskil, Ağaçören ve Sarıyahşi ilçelerinde 20 Mart 2025 Perşembe günü eğitim ve öğretime ara verildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları sebebiyle tüm örgün ve yaygın eğitim kurumları ile rehabilitasyon merkezlerinde eğitime bir gün süreyle ara verileceği belirtildi. Kar yağışının etkisini artırması ve yollarda buzlanma riskinin yükselmesi nedeniyle alınan bu kararın, öğrenciler ve vatandaşların güvenliği için olduğu vurgulandı.

Yetkililer, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyararak, özellikle buzlanmaya karşı tedbir almalarını istedi. Eğitim öğretimin 21 Mart 2025 Cuma günü normal seyrine dönmesi beklenirken, hava koşullarının yakından takip edildiği ve yeni bir gelişme olması durumunda kamuoyunun bilgilendirileceği ifade edildi.



Ankara Keçiören'de buz pateni keyfi

Çayırova Belediyesi, Ankaragücü'nü mağlup etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kadın sporculara tebrik

Milli kızlarımız gururlandırdı

Özlüce Doğa Koleji Türkiye şampiyonu

Atıcılıkta peş peşe altın gurur

Şevval İlayda Avrupa Şampiyonu oldu

Dünyanın en zor sporunun bileği bükülmez şampiyonu ayrımcılıktan yakınıyor!

İzmir Büyükşehir'de 13 branşta 240 sporcu ter dökecek

Konya Büyükşehir'den Play-Off yolunda kritik galibiyet