Aksaray’da Hüzünlü Veda: Uzman Doktor İskender Bülbül Gönüllerde İz Bırakarak Ayrıldı

Aksaray’da Hüzünlü Veda: Uzman Doktor İskender Bülbül Gönüllerde İz Bırakarak Ayrıldı

Aksaray’da Hüzünlü Veda: Uzman Doktor İskender Bülbül Gönüllerde İz Bırakarak Ayrıldı

Aksaray’da uzun yıllardır sağlık alanında özveriyle görev yapan Uzman Doktor İskender Bülbül için veda programı düzenlendi. Taşpazar Mahallesi Mustafa Cengiz Abur Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan Bülbül, meslektaşları ve sevenleri tarafından duygu dolu anlarla uğurlandı.


Düzenlenen veda yemeğine sağlık çalışanları, dostları ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede yapılan konuşmalarda, Uzman Doktor İskender Bülbül’ün yalnızca başarılı bir hekim değil; aynı zamanda iyi bir dost, yol gösterici ve örnek bir insan olduğu vurgulandı.
Görev süresi boyunca hastalarına karşı sergilediği güler yüzlü ve insani yaklaşımıyla takdir toplayan Bülbül’ün, Aksaray’da sayısız insanın hayatına dokunduğu ifade edildi. Meslektaşları, onun çalışma azmi ve fedakârlığının kendileri için her zaman ilham kaynağı olduğunu dile getirdi.
Duygusal anların yaşandığı gecede konuşan Uzman Doktor İskender Bülbül ise Aksaray’da geçirdiği yılların hayatında çok özel bir yere sahip olduğunu belirterek, “Burada sadece görev yapmadım, bir aile kazandım. Bu şehri ve burada kurduğum dostlukları her zaman kalbimde taşıyacağım” dedi.
Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve iyi dileklerin iletilmesiyle sona erdi. Aksaray, gönüllere dokunan bir hekimi uğurlarken; geride sevgi, saygı ve unutulmayacak hatıralar kaldı.



MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı Partisinden İstifa Etti
Sözleşmeli öğretmenlikte ek atamalar belli oldu
Bakan Gürlek: Mahkeme salonları siyaset arenası değildir
Numan Kurtulmuş, KKTC-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu'nu kabul etti
Kırklareli Emniyeti'ne yerli kriptolu telsiz sistemi kuruldu
İzmir’de 1 ton 346,5 kg uyuşturucu madde ele geçirildi
Emekli maaşları 14 Mart’tan itibaren ödenecek
Dervişoğlu: Hürmüz Boğazı’ndaki kriz Türkiye’de hayat pahalılığını büyütür
Mardin 1969 Spor'da Bülent Akan dönemi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Silahların susması için umudumuzu kaybetmedik
Kahramanmaraş Göksun'da deprem!
Burhanettin Duran: Basın mensuplarının haklarını iyileştirmeye devam edeceğiz
Ankaralılar metroda kesintisiz iletişimle yol alıyor
Gıdalara ilişkin yeni tebliğ yayımlandı... Milyon ürünü etkileyecek değişiklik!
Perakende satışların gözdesi bilgisayar, kitap ve iletişim aygıtları
  • Çarşamba 9.4 ° / 5.8 ° Güneşli
  • Perşembe 8.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Cuma 8 ° / 5 ° Güneşli