Aksaray’da Halk Otobüsleri Organize Bölgesine Sefer Başattı

Aksaray’da Halk Otobüsleri Organize Bölgesine Sefer Başattı

Aksaray Belediyesi vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Organize Sanayi Bölgesine (OSB) özel halk otobüs seferleri başlattı. Noracity (EFOR) AVM durağından başlayacak seferler, hafta içi saat 08:00, 08:30, 13:30 ve 17:30, Hafta sonu ise 08:30, 13:30 ve 17:30 saatlerinde başlayacak.

Aksaray Belediyesi vatandaşların OSB’ye daha kolay ve rahat ulaşım sağlaması için Hamide- OSB hattındaki Özel Halk Otobüs sefer güzergâhlarını yeniledi. Yeni güzergâha göre şehir merkezinden OSB’ye hafta içi 4, hafta sonu ise 3 sefer yapılacak.

Hafta başından itibaren başlayan Özel Halk Otobüs seferleri, Noracity (EFOR) AVM otobüs durağından başlayarak Atatürk Bulvarı-Pirali Sultan Caddesi - Ebulfeyz Elçibey Caddesi-Terminal alt yol - E-90 Karayolu - Karasu kavşağı-Hamidiye alaca-E-90 Karayolu- takiben Organize Sanayi Bölgesi ve OSB içi güzergâhından SÜTAŞ Fabrikası- OBİAL VE EROĞLU GİYİM önünden caddeyi takiben 14. Sokaktan geçerek aynı güzergâhtan tekrar şehir merkezine geri dönüş yapacak.
 
Noracity AVM önünden başlayacak seferler hareket saatleri, hafta içi sabah saat 08:00, 08:30 öğlen 13:30 akşam ise 17:30, Hafta sonu sabah 08:30, öğlen 13:30, akşam 17:30 olacak.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, ulaşılabilir kent hedefiyle yürüttüğü çalışmalar kapsamında OSB’ye özel halk otobüs seferlerinin başladığını açıkladı. Vatandaşlardan bu konuda yoğun talep aldıklarını ifade eden Başkan Dinçer, “OSB’ye toplu ulaşım sefer hattı başlatmamız artık ihtiyaç haline gelmişti. Belediyemiz bu konuda gerekli görüşmeleri başlattı. Hafta başından itibaren OSB’ye özel halk otobüs seferlerimiz başlamıştır” dedi.
  



Bakan Tunç, Katarlı mevkidaşıyla buluştu
İletişim'den 'Sivas’ta linç girişimi' iddiasına yalanlama
Meteoroloji'den peş peşe uyarılar!
Prof. Dr. Kocabıçak, YÖKAK'ta güven tazeledi
NATO'nun hava savunmasında ASELSAN imzası
Ankara Büyükşehir'de en düşük maaş 57 bin TL’yi aştı
Ticari araçta takograf oyununu Otoyol Jandarması ortaya çıktı!
Türkiye'nin denizlerdeki enerji gücü artıyor
TUA Astro Hackathon için yerel lider başvuruları başladı
Başkent’te yerli üreticiye Büyükşehir desteği
Eğitimde dijital kaynaklar tek çatı altında
Ankara’da taksi durakları yenileniyor
Nijerya Cumhurbaşkanı Tinubu Türkiye’ye geliyor
Cibuti Büyükelçisi Abdillahi’den Başkan Altay’a ziyaret
Ankara’da BelPA buz pateni tesisine yoğun ilgi
  • Salı 12.6 ° / 8.6 ° false
  • Çarşamba 11.1 ° / 8.1 ° false
  • Perşembe 12.7 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı