Aksaray'da hakkında 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan hırsız zanlısı yakalandı

Aksaray

Aksaray'da hakkında 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan hırsız zanlısı yakalandı

Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

         Yasadışı faaliyetleri olan kişi ve örgütleri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda icra edilen faaliyetler kapsamında, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Taşpınar Jandarma Karakol Komutanlığı ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından 21 Haziran 2022 tarihinde Aksaray Merkez Organize Sanayi Bölgesinde icra edilen devriye faaliyeti esnasında “Hırsızlık” suçundan hakkında “4 Yıl 2 Ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.K. (1982-E) isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

          Gözaltına alınan yakalamalı şahıs adli makamlara sevk edilmiş olup, tutuklanarak Aksaray T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimizde asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.



Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye’de barış ve istikrar yeni fırsatlar açacak
MEB’den çocuklara yönelik rehberlik hizmetlerinde yeni kaynak
BAŞKAN İNÇ DUYURDU: PLAKA BASIMINDA NAKİT ÖDEME DÖNEMİ SONA ERDİ
BAŞKAN DİNÇER: “AKSARAY’DA SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ ÖNCELİK HALİNE GETİRDİK”
Başkentte çocuklara tatil şenliği
TMO'dan piyasaya müdahale! Şubat'ta 3,9 milyon ton hububat satışta
Basın kuruluşlarına 7,5 milyar TL’lik KGF destekli finansman
Ankara’da atık jiletleri için yeni protokol
İcra satış ilanlarında parasal limitler güncellendi
AKSARAY, TÜRKİYE'NİN YENİ SANAYİ ÜSSÜ OLUYOR: BAKAN KACIR'IN AÇIKLAMALARINDA AKSARAY ÖNE ÇIKTI
Yeşil Doğa Derneği’nden ENHANCER PRO Tepkisi:“Orta Anadolu Görmezden Geliniyor”
Ankara Keçiören’de engelsiz ulaşım hizmeti
Ahmet Efendi Mescidi, Büyükşehir’le hayat buldu
BAŞKAN DİNÇER VE VALİ DURU’DAN PROJE SAHALARINDA İNCELEME
Özel eğitime devlet desteği artırıldı... Yeni tutarlar Resmi Gazete’de
  • Salı 12.6 ° / 8.6 ° false
  • Çarşamba 11.1 ° / 8.1 ° false
  • Perşembe 12.7 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı