Aksaray’da parkta eski ve yeni sevgili arasında çıktığı iddia edilen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgayı ayırmak isteyen polis ve bekçi ekipleri, tarafların dağılmaması üzerine biber gazı kullanmak zorunda kaldı.
Aksaray’ın Taşpazar Mahallesi Ebulfeyz Elçibey Caddesi üzerinde bulunan bir parkta akşam saatlerinde iki grup arasında kavga çıktı. Edinilen bilgilere göre, parkta oturan bir çiftin yanına gelen başka bir grup, boşanma aşamasındaki eş meselesi nedeniyle tartışma başlattı.
Kısa sürede büyüyen tartışma, tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve bekçi ekipleri sevk edildi.
Ekipler, kavgayı sonlandırmak için tarafları ayırmaya çalıştı ancak gruplar dağılmayınca biber gazıyla müdahale edildi. Müdahaleye rağmen kavga etmeye devam eden gençler, polis tarafından etkisiz hale getirildi.
Olayda 4 kişi darp sonucu hafif şekilde yaralanırken, taraflar birbirinden şikayetçi olmadı. Gözaltı yapılmazken, yaralı gençler olay yerindeki ilk müdahalenin ardından parkı terk etti.Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.