Aksaray’da Ekmek ve Pide Fiyatlarına Zam

Aksaray’da Ekmek ve Pide Fiyatlarına Zam

Aksaray’da Ekmek ve Pide Fiyatlarına Zam

Aksaray Fırıncılar Odası Başkanı Halis Altınsoy, ekmek ve pide fiyatlarına ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Başkan Altınsoy, yapılan fiyat düzenlemesiyle birlikte ekmek fiyatının 10 lira, pide fiyatının ise 12,5 lira olarak belirlendiğini duyurdu. Yeni fiyatlar, 1 Şubat 2025 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Altınsoy, fiyat artışlarının temel nedenlerinin artan maliyetler ve ekonomik koşullar olduğunu belirtti. Ekmek ve pide üretiminde kullanılan hammaddelerin fiyatlarının ciddi şekilde yükseldiğini ifade eden Altınsoy, bu durumun fırıncı esnafını zor durumda bıraktığını söyledi. Fiyat düzenlemesinin, esnafın ayakta kalabilmesi ve kaliteli hizmet sunmaya devam edebilmesi için gerekli hale geldiğini vurguladı.

“Vatandaşlarımızdan Anlayış Bekliyoruz”

Başkan Altınsoy, Aksaray halkının sağlıklı ve kaliteli ekmek tüketimini sürdürebilmesi adına, fırınların hijyenik koşullarda üretim yapmaya devam ettiğini belirtti. Vatandaşlardan bu fiyat değişikliğine anlayış göstermelerini rica eden Altınsoy, yapılan düzenlemenin hem fırıncıların sürdürülebilirliği hem de tüketicilerin menfaatine olduğunu dile getirdi.

Altınsoy, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Amacımız, kaliteli ve sağlıklı ekmek üretmeye devam etmek. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmayı sürdüreceğiz.”

Yeni fiyatlara tüm fırınların uyacağı ve düzenlemenin 1 Şubat 2025 itibarıyla yürürlüğe gireceği belirtildi.



Elazığ’da kaybolan 11 yaşındaki Veysel'in cansız bedeni bulundu!
Diyarbakır Kulp’ta köprü inşaatında iş kazası: 4 işçi ölü, 1 ağır yaralı
CHP'den iddianameye tepki: Bu dava hukuki değil, tamamen siyasi
Milli Dayanışma Komisyonu'nun 17. toplantısı ertelendi!
Mansur Yavaş’tan iddianameye tepki!
Yayıncı kuruluşlara bir uyarıda RTÜK’ten: Sadece resmi açıklamalara itibar edin
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enkaza ulaşma çalışmalarımız sürüyor
Aksaray’da 17 Milyon Liralık Kaçak Ürün Operasyonu: 4 Şüpheli Hakkında İşlem Yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her karış vatan toprağını yeşille, hayatla, umutla buluşturacağız
İmalat sektöründe ihracat iklimi 17 ayın zirvesinde
Bakan Bolat: ABD pazarı alternatif değil zorunluluk
Dünyanın yeni lezzet yıldızı İstanbul'da doğuyor
İnşaat maliyetleri yıllık yüzde 23,18 arttı
ÜNİPERSEN, 'işçi memurun amiri olamaz' davasını kazandı
  • Salı 18.4 ° / 15.1 ° false
  • Çarşamba 16.9 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 14.1 ° / 11.9 ° false