Tarih: 05.03.2014 00:00

Aksaray`da eğitime dev yatırım

Facebook Twitter Linked-in

Ahlâklı ve bilgili bir nesil yetiştirmek için eğitim ve öğretim faaliyetleri büyük önem taşımaktadır gayesi ile yola çıkan ÖZEL AKSARAY LALE EĞİTİM KURUMLARI eğitimde dev bir yatırım yapıyor.

Eğitim alanında bugüne kadar yurt ve kreşleri ile hizmet veren Özel Lale Eğitim Kurumları, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılından itibaren hizmet zincirine yeni halkalar ekleyerek Özel Lale Anasınıfı, Özel Lale İlkokulu ve Özel Lale Ortaokulu’nu faaliyete geçirecektir.

Nisan ayının sonuna doğru inşaatın biteceğini ifade eden Okul Kurucu Müdürü Süleyman GÜNDAR, çalışmaların çok yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

GÜNDAR devamla: “Okulumuz açıldığı zaman 4 ana sınıf, 10 İlkokul ve 10 Ortaokul olmak üzere 24 derslikten oluşmaktadır. Bunun yanı sıra 5 adet yetenek atölyesi, 6 adet değerler eğitimi atölyesi, 1 adet fen laboratuarı, 1 adet dil laboratuarı,  1 adet bilgisayar laboratuarı, hayvanat bahçesi, müzesi, spor salonu, Açıkhava derslikleri ile Aksaray’da eğitime yeni bir heyecan getirecektir.”

Okul kayıtlarına mayıs ayı başında başlayacaklarını söyleyen GÜNDAR, “Çocuk eğitiminde 3 unsuru önemsiyoruz. 1. Çağımızın yaşattığı manevi sıkıntılardan çocuklarımızı korumak için DEĞERLER EĞİTİMİ, 2. Çocuklarımızın sadece test çözen bir yarış atı olmadıklarını bilerek, onların içindeki cevherleri ortaya çıkartan YETENEK atölyeleri, 3. yurtdışından getirdiğimiz yayınlar ile ana sınıftan itibaren yoğun YABANCI DİL eğitimi.” Dedi.

 

        Özel Lale Eğitim Kurumları ile ilgili her türlü bilgiye www.laleokullari.com adresinden ve facebok’ta aksaraylale sayfamızdan ulaşabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —