Aksaray’da Dehşet: Boşanma Aşamasındaki Eşinin Ailesine Saldıran Şahıs Tutuklandı

Aksaray’da Dehşet: Boşanma Aşamasındaki Eşinin Ailesine Saldıran Şahıs Tutuklandı

Aksaray’da Dehşet: Boşanma Aşamasındaki Eşinin Ailesine Saldıran Şahıs Tutuklandı

Aksaray’da boşanma aşamasında olduğu eşinin ağabeyini bıçaklayan, annesini ise tabancayla vurarak yaralayan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Fatih Mahallesi Hasan Dağı Sitesi’nde meydana geldi. Eşi Hatice Ö. (26) ile evliliklerinin dördüncü yılında şiddetli geçimsizlik yaşayan ve boşanma davası açılan M.Ö. (37), önceki yıllarda da Hatice Ö.’nün ağabeyi Alparslan Erbeden’i (30) bıçaklayarak yaralamıştı.

Akşam saatlerinde ise pazardan dönen Hatice Ö., annesi Zübeyde Demiraslan (52) ve iki çocuğunu takip eden M.Ö., apartman girişinde annesine tabancayla 3 el ateş etti. Sağ ve sol bacağına isabet eden kurşunlarla yaralanan Zübeyde Demiraslan kanlar içinde yere yığıldı. Şüpheli M.Ö., olayın ardından babasıyla birlikte kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada geçirdiği 2,5 saatlik ameliyatın ardından gözlem altına alınan Demiraslan’ın hayati tehlikesini atlattığı öğrenildi.

Polis ekiplerince kısa sürede yakalanan M.Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.



60 yıllık miras... 190 ülkede milyonlar buluşacak

Bornova'nın gururu Hasret Tuncer, Milli Takım yolunda

Bisikletle Oryantiring Türkiye Şampiyonası heyecanı

Mudanya’nın yıldız hentbolcuları Türkiye ikincisi oldu

İşitme engelli güreşçilerden Türkiye şampiyonluğu

Kayseri Büyükşehir'den atletizm pisti yatırımı

TOFAŞ potada Türk Telekom'a yenildi

TOFAŞ, Türk Telekom ile karşı karşıya geliyor

YEŞİLOVASPOR’DAN TARİHİ ŞAMPİYONLUK!

FOMGET'ten Başkentli taraftara çağrı