Aksaray'da Corner Store dev indirimlerle hizmete açıldı

Aksaray

Aksaray Kültür Parksite’de Corner Store mağazası büyük coşkuyla hizmete girdi.  Aksaray’da kozmetik ve giyim sektörüne yeni bir soluk getiren Corner Store, Aksaray’ın gözde alışveriş ve yaşam merkezi Kültür ParkSite’ de açıldı. 


Yeni nesil moda anlayışının hâkim olduğu, dünyaca ünlü markalardan oluşan ve tüm ihtiyaçları tek bir çatı altında toplayan Corner Store, etiket fiyatı üzerinden net yüzde 50’ye varan indirimlerle kapılarını Aksaraylılara araladı.
Corner Store müşterilerine kadın, erkek, çocuk, aktif spor giyiminden; ayakkabı, kozmetik ve aksesuara kadar farklı kategorilerdeki ,etiket fiyatı üzerinden net yüzde 50’ye varan indirimlerle pek çok yerli ve yabancı ürünleri bir arada bulma olanağı sağlıyor.


Corner Store Aksaray’da yeniliklerin öncüsü ParkSite’de global mağazacılık anlayışı ile U.S. Polo, U.S. Polo  Kids, Mi, On Fashion,Keep Out,Daniel Bessi,Koton,Koton Kids,Pierre Cardin,İGS,Havan Menswear gibi seçkin elbise markalarını Cosmetic’s ismiyle L’Oreal Paris,Flormar,Pastel,Golden Rose, Maybelline Newyork markalı ürünleri tek çatı altında dev indirimlerle Aksaraylıların beğenisine sunacak.


Hizmete giren mağazanın açılış kurdelesi yapılan duanın ardından Aksaray Belediye Başkan Vekili Hıfsı Peker, Kültür Park Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Kara, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen, İyi Parti İl Başkanı Özhan Türemiş, kurum müdürleri, STK ve dernek başkanları, çok sayıda davetlilerle birlikte kesildi.



ORTAKÖY’DE ÜLKÜ OCAKLARINDAN MEKKE’NİN FETHİ PROGRAMI
Aksaray Üniversitesi öğrencilerinden Oğuzata Ortaokulunda anlamlı proje
ASÜ Mühendislik Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi
25 ilde eş zamanlı DEAŞ'a 125 gözaltı!
Bakan Bolat: İhracat rekor kırdı, açık kontrol altında
Ankara’da yeni yıl öncesi geniş çaplı denetim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı: Türkiye, kutlu yolculuğu güvenle sürdürüyor
Aksaray’da Yılbaşı ve Kış Tedbirleri: “Devletimiz Şehrin Her Noktasında Dimdik Ayakta”
İhracat ve ithalat arttı; dış ticaret açığı genişledi
Gayrimenkulde sahte ilan dönemi bitiyor! EİDS 1 Şubat 2026’da zorunluluk oluyor
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'ne uluslararası ödül
Hizmet sektöründe fiyatlarda yüksek seyir sürüyor... Gayrimenkul hizmetleri başı çekiyor
Muayene ve reçete katılım payları güncellendi
Modern Mücevher Anlayışının Yeni Yüzü: Laboratuvar Üretimi Pırlantalar
Aksaray Belediyesi’nden Çarşı Merkezinde Riskli Binaya Yıkım | Kentsel Dönüşüm Çalışmaları Sürüyor
  • Çarşamba 5.7 ° / 2.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 2.5 ° / -1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 3.4 ° / -4 ° Güneşli