Aksaray

28.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:05

AKSARAY'DA BAŞKAN DİNÇER’E COŞKULU KARŞILAMA

AKSARAY

AKSARAY'DA BAŞKAN DİNÇER’E COŞKULU KARŞILAMA

BAŞKAN DİNÇER “YENİDEN İLK GÜNKÜ AŞKLA, İLK GÜNKÜ HEYECANLA ÇALIŞACAĞIZ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Aksaray Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Dr. Evren Dinçer, Ankara dönüşünde Aksaray’da vatandaşlar tarafından meşalelerle karşılandı.

Önceki gün Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısından sonra Aksaray’a dönen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i vatandaşlar şehir girişinde konvoy yaparak bekledi.  
 

AK Parti il başkanlığı önünde meşalelerle karşılanan Dinçer’e vatandaşlar sevgi seli gösterdi. Vatandaşlar ellerindeki “Gönüllerin Başkanı Dr. Evren Dinçer”, “Evren Başkanla başlasın Aksaray Yüzyılı”, “Seninleyiz Evren Başkan” yazılı dövizlerle Başkan Dinçer’i selamladı.  
 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Parti binası önündeki platformdan kendisini karşılayan yoğun kalabalığa hitap etti. Hayatının en önemli dönem noktalarından birini yaşadığını ifade eden Belediye Başkanı Dinçer, “5 yıllık birikimimizle şehrimize yeniden çok önemli hizmetlerde bulunacağız” dedi.
 

AKSARAY’IMIZ İÇİN DURMADAN YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti İl Başkan Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Kadın kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, parti teşkilat mensupları ve vatandaşlar tarafından karşılanan Belediye Başkanı Dinçer, yaptığı konuşmada “Aksaray’da yeniden başlıyoruz. Heyecanlıyız, onurluyuz, gururluyuz. İlk günkü aşk ve heyecanla yine karşınızda olmanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını getirdik. İnşallah sizlerin duası ve desteğiyle, teşkilatımızın desteğiyle Aksaray’ımızın yine 5 yıllık yönetimine talip olduk.

Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi ülkemizde gerçek belediyecilik AK Parti ile yapılır. Bizde Allah’ın izniyle edindiğimiz birikimle şehrimizin ihtiyaçlarına yönelik projeleri daha üst noktalara getirmek için elimizden gelen tüm gayret ve çabayı sarf edeceğiz” dedi. 

Tezahüratla sık sık sözlerine ara vermek zorunda kalan Belediye Başkan adayı Dinçer, “Önümüzde 2,5 aylık bir seçim süreci var. Siz değerli hemşerilerimin desteğiyle partimizin oy oranını yükseltip şehrimizi daha yaşanır, daha güzel bir şehir haline getirecek, evliyalar şehri dendiğinde parmakla gösterilen bir şehir olması için Aksaray’ımızda durmadan yorulmadan çalışacağız. Bu konuda çok kararlıyız.
Belediyecilik dendiği zaman akla AK Parti gelir. AK Parti belediyeciliği ise hizmet belediyeciliğidir. İnşallah 1 Nisan sabahı kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yeni dönemde hizmet belediyeciliğimiz devam edecek.  

Bugün Ankara’da çok güzel toplantıyı geride bıraktık. Cumhurbaşkanımız Aksaray ile ilgili kanaatini dile getirdi. Bu seçim sürecinde de Aksaray’a geleceğini ifade etti. Bizde kendisini en iyi şekilde karşılayacağımızı belirttik. Tabi biz bu süreçte de hizmet yolculuğumuzu ve seçim çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanımızın tespitleriyle bu göreve yeniden talip olduk ve yeni dönemde Allah bize, rızasına muvaffak işler yapmayı nasip etsin. Bizleri bugün yalnız bırakmayan siz değerli hemşerilerime de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUALAR EDİLDİ

Konuşmasının son bölümünde Pençe-Kilit harekâtında şehit düşen askerlere Allah’tan rahmet dileyen Dinçer, “Pençe-Kilit harekâtında ve yurt içinde terör mücadelesi veren güvenlik kuvvetlerimiz var. Polis ve askerlerimiz. Bizlerin bugünlere ulaşmamıza, ülkemizde huzur ve güvenin tesis edilmesine vesile oluyorlar. Şehitlerimize dua edelim, Fatiha okuyalım” diyerek pençe kilit operasyonunda şehit düşen hemşerimiz Piyade Üsteğmen Gökhan Delen başta olmak üzere diğer şehitlerimiz için dualar edildi.
HAYIRLI OLSUN TEBRİKLERİNİ KABUL ETTİ

Belediye Başkan adayı gösterilen Dinçer, vatandaşların hayırlı olsun tebriklerini kabul etti daha sonra AK Parti İl Başkan Hamza Aktürk ile birlikte AK Parti İl binasında basın açıklamasında bulundu.  
 

AK Parti İl Başkan Hamza Aktürk, açıklamasında şehit hemşerimiz üsteğmen Gökhan Delen’i andı. İsrail zulmünü kınayan İl Başkanı Aktürk, Aksaray’da son 22 yıllık AK Parti iktidarında birçok hizmet kazanımları olduğunu söyledi. Önümüzdeki seçim sürecini değerlendiren İl Başkanı Aktürk, “yeni dönem için hazırız ve kararlıyız” mesajı vererek “Evren Başkanımıza da birinci dönemde yaptığı üstün başarılı hizmetlerinin inşallah 2’inci dönemde de bütün hızıyla devam edeceğini temenni ediyorum. Valimizle, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, il teşkilatımızın öncülüğünde bu şehre hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. 

Aksaray 31 Mart akşamı tüm seçim bölgelerinde AK Parti bayrağını el ele vererek, bütün seçim çevrelerinde AK Parti bayrağını göndere çekecek. Aksaray yine 31 Mart akşamında tüm Türkiye’de olduğu gibi AK Zafer’e ulaşacaktır. Hiç kimseyi ayırt etmeden, kadın kollarımızla ev ev gezecek, gençlik kollarımızla kapı kapı dolaşacak, ana kadememiz, merkez ilçe teşkilatımızla birlikte gece gündüz çalışarak bu seçimi yine AK Zafer’le taçlandıracağız” dedi.
 

Belediye Başkanı Dinçer basın açıklamasında, “İnşallah bundan önceki süreçte olduğu gibi milletimize hakim değil, halim olmaya, hizmetkar olmaya yine aday olduk. Allah nasip eder de iki buçuk aylık

süreç sonucunda 31 Mart akşama tekrar yetkiyi vatandaşlarımızdan sizlerden aldıktan sonra Aksaray’ımız için hizmet yolculuğuna hızlı bir şekilde devam etmeyi planlıyoruz, düşünüyoruz. Aksaray’ımız hizmet noktasında son yıllarda gerçekten çok büyük hizmetler kazandı. İnşallah yeni dönemde de daha hızlı, daha yüksek seviyelere çıkarmak için de aynı çaba ve gayreti hep birlikte sergileyeceğiz.  
 

İnşallah 31 Mart akşamı seçimi kazandığımızda kazanan Aksaray olacak. Tüm Aksaraylı hemşerilerimiz kazanmış olacak. Tüm Aksaray’ımızın belediye başkanı olacağız.
 

Aksaray’ın geleceği için yeniden yola çıkıyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan teşkilat mensubu arkadaşlarıma, il başkanımıza, tüm misafirlerimize, hemşerilerimize, herkese saygı ve hürmet arz ediyorum. Bugün itibariyle seçim startını partimiz olarak vermiş bulunuyoruz. Bundan sonra da hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.
 



Avukatlardan 'Büyük Savunma' mitingi
2024-EKPSS soru kitapçlıkları ve cevap anahtarları yayımlandı
Sivas-İstanbul seferleri 4 Mayıs'ta başlıyor
Oğuzhan Koç'tan Ankara'da unutulmaz konser
İzmit’te TÜGVA ve Ensar’a aktarılan paralar kesildi!
6 ilde 38 terör şüphelisine gözaltı
Yaşlı Destek Programı (YADES) başvuruları başladı
Matematik derslerinde algoritma-bilişim odakta olacak
Irak ve Suriye'de 3 terörist etkisiz halde
Bozdoğan-30'da 147 gözaltı!
Türkiye için 'kuvvetli' uyarılar!
İstanbullular dikkat! Bugün bu yollar kapalı!
İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu
Bakanı Yumaklı, Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 22.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı