Aksaray´da Yetim Hamileri İftarda Buluştu

Aksaray´da Yetim Hamileri İftarda Buluştu

Aksaray´da Yetim Hamileri İftarda Buluştu

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği yetimler yararına biletli iftar programı düzenledi. Yaklaşık 800 kişinin destek verdiği iftara katılımın beklenenin çok üstünde olması, Aksaray´da yetim konusuna verilen önemi gözler önüne serdi.
Hafız Ömer Yılmaz´ın Kur´an tilaveti okumasının akabinde Dernek Başkanı Önder Özkan yaptığı selamlama konuşmasında Aksaray´da devamlı burs verilen 356 yetimin bulunduğunu, büyük kardeşleri ile birlikte yaklaşık 800 yetime destek olduklarını belirtti. Aynı gün tüm illerde gerçekleşen programdan elde edilecek gelirin Aksaray, Pakistan ve Arakan yetimleri için değerlendirileceğini belirten Özkan, Aksaray´lı yetimler ve ailelerinin yıl boyunca tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını söyledi. Özkan, Ramazan´ın ilk haftasında 1000i aşkın gıda paketinin dağıtıldığını, bununla birlikte 15 Ramazan Dünya Yetimler Günü öncesi tüm özel çocukların bayramlık kıyafet alışverişinin tamamlanacağını söyledi. Yetimlerin milletçe herkesin sorumluluğunda olduğunu ifade eden İHH Başkanı Özkan, Türkiye ile aralarında tarihi bir bağ olan Pakistan´daki yetimlerin bir kısmının da yıllık ihtiyaçlarını üstlendiklerini sözlerine ekledi. Özkan iftara katılan ve katılamayıp destek olan tüm gönüllülere teşekkür etti.
Son olarak; bereketli bir Ramazan temennisiyle hayırseverlere seslenen İHH Başkanı Özkan, ihtiyaç sahiplerinin oldukça fazla olduğunu, zekat verme durumunda olan hayırseverlerin İHH yetkilileri ile irtibat kurabileceklerini belirtti. 



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik