Tarih: 14.10.2016 14:47

Aksaray´da PKK operasyonu: 7 gözaltı

Facebook Twitter Linked-in

PKK terör örgütüne yardım yataklık yapmak, finansal kaynak sağlamak ve propagandasını yapmak suçundan haklarında gözaltı kararı çıkan 14 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi
Aksaray´da, PKK terör örgütüne yardım yataklık yapmak, finansal kaynak sağlamak ve propagandasını yapmak suçundan haklarında gözaltı kararı çıkan 14 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.  
  Operasyon, sabah erken saatlerde gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, terör örgütü PKK´ya yardım yataklık yapmak, finansal kaynak sağlamak ve propagandasını yapmak suçundan haklarında gözaltı kararı çıkan 14 şüphelinin yakalanması için operasyon gerçekleştirildi. 14 ayrı adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, 4 kişinin yurt dışında, 3 kişinin ise başka illerde olduğu öğrenildi. Yakalanan şüpheliler Aksaray Devlet Hastanesi´nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Polis, diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —