Aksaray´da Kahvelerde Ramazan Canlılığı

Aksaray´da Kahvelerde Ramazan Canlılığı

11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının gelmesi ile birlikte vatandaşlar iftar sonrası kendilerini dışarıya atarak az da olsa gecenin

11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının gelmesi ile birlikte vatandaşlar iftar sonrası kendilerini dışarıya atarak az da olsa gecenin ilerleyen saatlerinde serinlemeye çalışıyor.
Özellikle genç ve orta yaştaki vatandaşların bu konudaki ilk tercihleri ya park ya da kahvehaneler oluyor. Ramazan´da kahvehaneler gecenin geç saatlerine kadar dolup taşıyor. Sigara yasağının ardından müşterisizlikten yakınan kahvehanecilerin yüzü Ramazan ayı ile birlikte güldü. Kahvehaneci esnafı, iş yerlerinin sahura kadar açık kalmasına karşın işlerinin iyi olduğunu, vatandaşlardan yoğun talep olduğunu söyledi.
Ramazan ayının girmesi ve kahvehanelerin sahura kadar açık kalmasına müsaade edilmesi sonrası, müşteri sayısında büyük bir artış gözlendiğini ifade eden kahvehane sahipleri, "Vatandaşlar iftardan birkaç saat sonra kahvehanemize geliyor. Burada arkadaşları ile birlikte sahur vaktine kadar oyun oynuyor? dedi.Kahvehanelere giden vatandaşlar ise kahvehanelerin ramazan ayında bir başka güzel olduğunu söyledi.



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik