Tarih: 14.12.2023 14:23

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu köy ziyaretlerinde bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu merkeze bağlı Baymış, Sapmaz, Acıpınar, Sarayhan, Hanobası köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde köy muhtarları ve vatandaşlarla görüşen Vali Kumbuzoğlu, ihtiyaç ve talepleri dinledi.  

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Kumbuzoğlu; altyapı, eğitim, sağlık gibi konularda çözüm odaklı adımlar atılması için ilgili birimlerin aksamaya meydan vermeden hizmetleri yürütmeye devam edeceğini belirtti.  

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Köylerimizdeki vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek ve sorunlarına çözüm bulmak için sahada aktif bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerimizde hemşerilerimizle hemhal oluyoruz. İstek ve ihtiyaçları hususunda istişarelerde bulunuyoruz. Bunları önem sırasına koyarak çözüme kavuşturacağız” dedi.  

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, İl Genel Meclis Üyesi Veysel Yıldız’ında katıldığı köy ziyaretlerine devam edeceklerini ifade eden Vali Kumbuzoğlu; vatandaşlarla doğrudan iletişimde bulunarak yerinde tespit yerinde çözüm yönetim anlayışını sürdüreceklerini belirtti.
 


 


 


 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —