Aksaray Üniversitesi’nin ev sahipliğinde BKM Çok Güzel Hareketler Oyuncusu Tuğba Yılmaz öğrencilerle buluştu

Aksaray Üniversitesi’nin ev sahipliğinde BKM Çok Güzel Hareketler Oyuncusu Tuğba Yılmaz öğrencilerle buluştu

Aksaray Üniversitesi’nin ev sahipliğinde BKM Çok Güzel Hareketler Oyuncusu Tuğba Yılmaz öğrencilerle buluştu

Aksaray Üniversitesi’nde düzenlenen “Bir Perde, Bin Hikâye” konulu söyleşide BKM Çok Güzel Hareketler Oyuncusu Tuğba Yılmaz, öğrencilerle bir araya gelerek, onların sorularını cevapladı.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Konferans Salonu’nda düzenlenen “Bir Perde, Bin Hikâye” konulu söyleşinin konuğu BKM oyuncusu Tuğba Yılmaz, öğrencilerle buluştu. Söyleşi programına ASÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Köse, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Talat Baran, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Oyunculuk serüveninden sahne deneyimlerine kadar pek çok konuda samimi açıklamalarda bulunan Yılmaz, öğrencilerin tiyatro ve sahne sanatlarına ilişkin sorularını esprili bir dille yanıtladı.

 

Çocukluğumdan bu yana tiyatroya ilgi duydum

Söyleşinin moderatörlüğünü ise oyuncu Tuğba Yılmaz’ın Aksaray Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi’nde görev yapan ablası Arş. Gör. Dr. Türkan Yılmaz üstlendi. Yılmaz kardeşlere, oyuncunun nişanlısı aynı zamanda BKM oyuncusu olan Alperen Sazlı ile BKM ekibinden Fatih Yaylacı ve Hakan Yiğittürk de eşlik etti. Katılımcılar, keyifli ve interaktif bir söyleşiyle tiyatroya dair renkli bir deneyim yaşadı. Tuğba Yılmaz, çocukluğundan bu yana sahneye büyük bir ilgi duyduğunu belirterek, “Küçük yaşlardan itibaren kendimi tiyatro ve oyunculuk konusunda geliştirmeye çalıştım. Bu süreçte ablam her zaman yanımda oldu ve bugün de menajerliğimi üstleniyor” dedi.

 

ASÜ Tiyatro Topluluğu’na destek vereceğiz

Üniversitede yer alan Tiyatro Topluluğu’na da destek vereceklerini ifade eden Yılmaz kardeşler, sahne sanatlarına gönül veren öğrencilere katkı sağlamaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi. Popüler televizyon programı “Çok Güzel Hareketler” ekibinde yer alan Tuğba Yılmaz, programda çok zorlandığı ancak aynı zamanda çok keyif aldığı anların da olduğunu kaydetti. Programın sonunda ASÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Köse ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Talat Baran, Tuğba Yılmaz ve diğer BKM ekibine günün anısına hediye takdiminde bulundu. Programın ardından öğrenciler oyuncu Tuğba Yılmaz ve diğer BKM oyuncuları ile hatıra fotoğrafı çekinme fırsatı buldu.



'Radar cezası toleransı kaldırıldı' iddialarına İçişleri'nden yalanlama
TCDD duyurdu... İki hatta tren seferleri 2 yıl durduruluyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Patrik Maşalyan’a taziye
MEB’den mevsimlik tarım işçisi ailelerin çocuklarına eğitim desteği
Erdoğan, Mashatile'yi Külliye'de kabul etti
Bakan Kurum'a bir fahri unvan da Osmaniye'den
TBMM Komisyonu’nda Vakıflar Kanunu ve kimlik bildirme düzenlemeleri görüşülüyor
CHP'li Öztürk: Tamamlayıcı Emeklilik fayda sağlamayacak
110 kaymakam adayına seslendi: Kibir zehrinden uzak durun!
Merakla beklenen atamalar için kılavuz yayımlandı
TİGAD GENEL BAŞKANINDAN ELAZIĞ TEMSİLCİSİNE SALDIRIYA TEPKİ!
Türkiye-Afrika ilişkilerini güçlendirecek zirve İstanbul’da
Eylül, son 55 yılın en sıcak ayı oldu... Türkiye yağışları son 52 yılın en düşük seviyesinde
Dervişoğlu’ndan Gazze ve ekonomi mesajları... Türkiye ateşkeste garantör ülke olarak etkin rol oynamalı
Hizmette en yüksek artış mesleki ve bilimsel oldu
  • Çarşamba 17.5 ° / 13.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.5 ° / 13.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.5 ° / 13.5 ° false