Aksaray, Türkiye’yi Birbirine Bağlayan Bir Noktada

Aksaray, Türkiye’yi Birbirine Bağlayan Bir Noktada

Aksaray, Türkiye’yi Birbirine Bağlayan Bir Noktada

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Aksaray’ın hem bulunduğu konum hem barındırdığı potansiyeller hem de kadim birikimi ile Türkiye için bir önemli bir merkez olduğunu söyledi. 

Şehirde faaliyet gösteren farklı basın kurumlarının temsilcileri Rektör Arıbaş’a tebrik ziyaretinde bulundu. Planladıkları her çalışmanın mutlaka bir kent bir de üniversite boyutu olduğunu söyleyen Rektör Alpay Arıbaş, yapıp ettikleri işlerin bilinirliğinin artması bakımından medyanın önem arz ettiğine dikkat çekti. Aksaray’ın, konumu itibariyle Türkiye’yi bağlayan bir noktada yer aldığını, bunun yanı sıra farklı potansiyelleri ve kadim birikimi ile dikkat çektiğini dile getiren ASÜ Rektörü, “Bizim amacımız ASÜ’yü daha yukarılara taşımak. Bunun için sağlık başta olmak üzere, Teknokent, AR-Ge, akademik üretim ve şehirle bütünleşme gibi farklı alanlarda pek çok projemiz var. Tüm bu alanlarda çalışmalar yaparken siyaset kurumundan yerel idareye, sivil toplum kuruluşlarından medyaya kadar her kesimle iş birliği içinde olacağız. Bizim kapımız herkese açık” dedi. Rektör Arıbaş, basın temsilcilerine ziyaretleri münasebetiyle teşekkür etti. 

Ziyarete katılan gazeteciler Ali Südemen, Bilal Bölükbaş, Celil Acar, Cennet Akın, Cevat Boysak, Hakan Deniz, Metin Tapanoğlu, Mustafa Geneli, Naci Karaköy, Rasim Gül, Şaban Kumcu, Yasin Can ve Yaşar Karatay da Rektör Arıbaş’a yeni görevinin hayırlı olması dileklerini ilettiler.



İlklerin kadın hakem ikilisi Avrupa Ligi Finali'nde

Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti