Aksaray STK Temsilcilerinden Şehit Aileleri Derneği’ne Anlamlı Ziyaret

Aksaray STK Temsilcilerinden Şehit Aileleri Derneği’ne Anlamlı Ziyaret

Aksaray STK Temsilcilerinden Şehit Aileleri Derneği’ne Anlamlı Ziyaret

Aksaray’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Aksaray Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret ederek şehit aileleriyle bir araya geldi. Gerçekleşen ziyaret, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği anlamlı bir buluşmaya sahne oldu.

Ziyarete; Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Aksaray Minibüsçüler Odası Başkanı Veysel Öztürk, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, Aksaray Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ayhan Özkök, Aksaray Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Aksaray Kasaplar Odası Başkanı Fahrettin Düzgün, Aksaray Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Doğan, Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Fatih Güneş ve Aksaray Fırıncılar Odası Başkanı Halis Altınsoy katıldı.

Ziyarette konuşan Hüseyin Koçak, oda ve birlik başkanlarının nazik ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Derneğimizi oda başkanlarımızın gerçekleştirdiği bu anlamlı ziyaret bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Şehit ailelerimiz, milletimizin bizlere emanetidir. Bu tür ziyaretler, yalnız olmadığımızı hissettirmesi açısından çok kıymetlidir. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Aksaray Minibüsçüler Odası Başkanı Veysel Öztürk, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, Aksaray Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Ayhan Özkök, Aksaray Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Aksaray Kasaplar Odası Başkanı Fahrettin Düzgün, Aksaray Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Doğan, Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı Fatih Güneş ve Aksaray Fırıncılar Odası Başkanı Halis Altınsoy ‘a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”

Ziyaret sırasında şehit ailelerinin talep ve beklentileri de istişare edilirken, STK temsilcileri her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını vurguladı. Katılımcılar, toplumun ortak değeri olan şehit ailelerine sahip çıkmanın milli ve manevi bir sorumluluk olduğunu ifade etti.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşma, hatıra fotoğrafı çekimi ve karşılıklı iyi dilek temennileriyle sona erdi. Aksaray’daki sivil toplum kuruluşlarının bu anlamlı ziyareti, şehirde dayanışma ve vefa duygusunun güçlü bir şekilde sürdüğünü bir kez daha ortaya koydu.



MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı Partisinden İstifa Etti
Sözleşmeli öğretmenlikte ek atamalar belli oldu
Bakan Gürlek: Mahkeme salonları siyaset arenası değildir
Numan Kurtulmuş, KKTC-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu'nu kabul etti
Kırklareli Emniyeti'ne yerli kriptolu telsiz sistemi kuruldu
İzmir’de 1 ton 346,5 kg uyuşturucu madde ele geçirildi
Emekli maaşları 14 Mart’tan itibaren ödenecek
Dervişoğlu: Hürmüz Boğazı’ndaki kriz Türkiye’de hayat pahalılığını büyütür
Mardin 1969 Spor'da Bülent Akan dönemi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Silahların susması için umudumuzu kaybetmedik
Kahramanmaraş Göksun'da deprem!
Burhanettin Duran: Basın mensuplarının haklarını iyileştirmeye devam edeceğiz
Ankaralılar metroda kesintisiz iletişimle yol alıyor
Gıdalara ilişkin yeni tebliğ yayımlandı... Milyon ürünü etkileyecek değişiklik!
Perakende satışların gözdesi bilgisayar, kitap ve iletişim aygıtları
  • Çarşamba 9.4 ° / 5.8 ° Güneşli
  • Perşembe 8.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Cuma 8 ° / 5 ° Güneşli