Tarih: 21.03.2022 13:01

AKSARAY MİLLETVEKİLİ RAMAZAN KAŞLI;NEVRUZ BAYRAMI'MIZ KUTLU OLSUN

Facebook Twitter Linked-in

illiyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekilimiz Ramazan Kaşlı 'nın, 21 Mart Nevruz Bayramı kutlama mesajı...

-Bayramlarımız millet olarak bir arada barış içerisinde yaşama arzusunun, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün yaşandığı müstesna günlerimizdendir. Nevruz bayramı, kış mevsiminin  sona erip, baharın başlangıcını müjdeleyen ve aynı zamanda bolluğun ve bereketin sembolü olarak,  toplumumuzda gelenek halini alan önemli günlerimizdendir.

-Doğanın uyanışını temsil eden ve bahar bayramı olarak kutlanan Nevruz; Türk-İslam alemini kuşatan binlerce yıllık kutlu bir geleneğin, birlik ve kardeşlik meşalesinin simgesi olup, Balkanlardan Mezopotamya’ ya Kafkaslardan Orta Asya’ ya tüm kavimlerce yıllardır kutlanan bir festival havasıyla insanların kaynaşmasına, bütün dargınlıkların unutulmasına vesile olan, dostluğun ve kardeşliğin pekiştirildiği önemli bir bayramdır.

-Nevruz Türk'tür, turandır, heyecandır. Nevruz Türk'ün bahar bayramıdır. Böylesi bir bayramı hain emellere alet etmek isteyenlere asla fırsat verilmemeli, bin yıllık kardeşlik çınarını zedelemek isteyen mihrak ve karanlık heveslere göz açtırılmamalıdır.

-Bu duygu ve düşüncelerle; tüm Türk İslam Aleminin ve Aksaray'lı hemşehrilerimin Nevruz bayramını en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —