Tarih: 20.11.2021 21:40

AKSARAY MİLLETVEKİLİ RAMAZAN KAŞLI’DAN MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ’YE ZİYARET!

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Ramazan KAŞLI, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Milletvekili Kaşlı yaptığı bu ziyarette; 15 Temmuz 2021 ila 15 Kasım  2021 tarihleri arasında TBMM’ninde tatil olduğu günlerde teşkilatlarıyla birlikte yapmış olduğu bir takım saha faaliyetlerini ve çalışmalarını,özellikle de Aksaray'da, Konya'da , Niğde'de, Nijerya'da, Togo'da, Angola'da, Ankara'da ve TBMM'de Son 4  ay da  yaptıkları faaliyetleri hakkında Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek bilgilendirdiler.Vekil Kaşlı; yaptığı bu önemli ziyareti sosyal medya hesaplarından duyurdu. Yaptığı açıklamada;
‘’Samimiyetimiz MİLLETİMİZESadakatimiz DEVLETİMİZE
Aksaray'da, Konya'da , Niğde'de, Nijerya'da, Togo'da, Angola'da, Ankara'da ve TBMM'de Son 4  ay da (15 Temmuz ve 15 Kasım arası) yaptığımız faaliyetler hakkında  Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiyi bilgilendirdim.. Türk Dünyasının ve Milliyetçi-Ülkücü Hareketin Bilge Liderini Allah başımızdan eksik etmesin inşallah’’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —