Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Aksaray Genç MÜSİAD Young  Business Academy YBA Programı Düzenledi

Aksaray Genç MÜSİAD Young  Business Academy YBA Programı Düzenledi

Aksaray Genç MÜSİAD Young  Business Academy YBA Programı Düzenledi

Aksaray Valiliği himayesinde Aksaray Genç MÜSİAD Aksaray Üniversitesinde  Young  Business Academy YBA Programı Düzenledi . Program saat 12 00 de Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuranı Kerim tilaveti ile başladı. Aksaray MÜSİAD Başkanı Tamer Yalvaç Açılış konuşması yaptı .Yalvaç konuşmasında Programı düzenleyen ve düzenlenmesine katkı sağlayan  ve katılımcılara teşekkür etti. Yalvaç Şunları Söyledi 

Her birinizi saygıyla, sevgiyle ve muhabbetle selamlıyorum.Hoş geldiniz, şeref verdiniz.Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Aksaray şubesi olarak 2’ncisini gerçekleştirdiğimiz YOUNG BUSİNES ACADEMY 2022 eğitim programımızın hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.Kıymetli Misafirler;MÜSİAD; Hakkın ve hukukun, adaletin ve eşitliğin, barışın ve güvenin, refahın ve mutluluğun sağlandığı. Tarihe ve topluma mal olmuş Mahalli ve evrensel değerlerin gözetildiği, kendi içinde bütün, bölgesinde, ekonomik ve siyasi alanda etkin, dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan hassasiyet sahibi iş adamlarının, 9 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul’da kurdukları bir “İşadamları Derneği’dir.

Türkiye’de 89 şube ve temsilcilik, dünyanın 95 ülkesinde 225 şube ve temsilcilikte faaliyet gösteren 11 binden fazla üyesi ile toplamda 60 binden fazla şirketle 1.600.000 kişiye istihdam sağlayan MÜSİAD, üyelerinin sorunlarını, görüş ve önerilerini kamu kurum ve kuruluşlarına yerinde ileten,İş dünyasına olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi haline gelen, uygulama ve çalışmalarını profesyonel düşünce zeminine oturtan, “Kamu Yararına Dernek” statüsüne sahip güçlü bir “Sivil Sermaye Platformudur’’.

Değerli Misafirler; Genç MÜSİAD; 18-30 yaş arası genç girişimcilerden oluşan, geleceğin iş adamlarını yetiştiren bir akademi konumundadır. Aksaray Genç MÜSİAD ilimizdeki gençlerin daha verimli ve daha profesyonel iş adamları olabilmeleri için çalışmalar yapmaktadır. İşte bu amaçla düzenlemiş olduğumuz YOUNG BUSİNES ACADEMY 2022 eğitim programıyla konuklarımızın engin tecrübelerinden istifade edeceğiz. Eğitim programlarımızda yeni düşünceler üretecek, değişimin yeni paradigmalarını inşa edeceğiz. Siz genç girişimciler ile birlikte verimli ve üretken yaklaşımların dinamosu olacağız. Her geçen gün daha fazla dijitalleşen dünyada teknolojiyi tasarlayacak olan, ülkemizin sanayisini ileri teknoloji ve yapay zekâya entegre edecek gençler yetiştirme gayretini göstereceğiz.

Siz gençler;Bu kadar hızlı değişen dünyada, günlük hayatınızın bir bölümünü kendinizi geliştirmeye ve değişimi takip etmeye ayırabilmelisiniz. İş dünyasına kaliteli ve lider ruhlu iş adamlarının kazandırılmasının hedeflendiği YOUNG BUSİNES ACADEMY eğitim programlarında edineceğiniz bilgiler; her birinizin özgüveni yüksek, kararlı, girişimci, yeniliklere açık, ahlâkî disipline önem veren ve hedefleri olan bireyler olarak iş hayatına atılmanız konusunda sizlere önemli katkılar sağlayacaktır.

Sözlerime son vermeden önce;YBA 2022 eğitim programının gerçekleşmesi için emeğini, gönlünü, zamanını ve zihnini ortaya koyan Aksaray Genç MÜSİAD Başkan Said Sametoğlu’na, Yönetim Kuruluna, YBA 2022’ye engin tecrübeleri ile katkı sağlayan konuşmacılarımıza ve siz değerli katılımcılaraTeşekkür ediyorum dedi. Çok sayıda öğrencinin katıldığı program saat 18 30’a kadar devam etti. Programa  Kişisel Eğitim Uzmanı Tacettin Açıkgöz Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu VİB Ahmet Yönetim Kurulu Başkanı  Ahmet Çakıcı Kişisel Eğitim Uzmanı Seyyid Bilal Kabdan  ULU Motor CEO Ulubaşlar Holding Yönetim Kurulu Üyesi  Mahmut Ulubaş ALMOT Genel Müdürü  Sami Akdoğan Katıldı



Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta
Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi
Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’
Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı.. Konaklama ve yiyecek hizmeti yoğunlukta
Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de
Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli