Aksaray Genç İHH, Ortaköy Genç İHH’nın katkılarıyla Ortaköy Merkez Camii’nde çocuklara yönelik camii şenliği düzenledi. İlçede yoğun ilgi gören etkinlikte çocuklar çeşitli oyunlar oynadı, ikramlarla ağırlandı ve camide keyifli vakit geçirdi.
Aksaray Genç İHH, yaz dönemi boyunca Aksaray merkez ve ilçelerde düzenlediği camii şenlikleriyle yüzlerce çocuğu camiyle buluşturdu. Dernek, yıl içinde yalnızca şenliklerle değil; kardeşlik iftarları, yardım kampanyaları, gençlik buluşmaları, spor ve eğitim programları ile de gençlere yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Öte yandan Aksaray İHH Çocuk Birimi de yıl boyunca eğitim programları, atölyeler, şenlikler ve sosyal sorumluluk projeleriyle çocukların gönüllerine ve eğitimlerine dokunmaya devam ediyor. Özellikle yaz tatilinde Kur’an kurslarındaki çocuklara yönelik etkinliklerle onların hem eğlenmesini hem de manevi bir atmosferde vakit geçirmesini sağladı.
Etkinlik sonrası açıklama yapan Aksaray Genç İHH yetkilileri, “Bizim en büyük amacımız gençlerimizi ve çocuklarımızı camiyle, değerleriyle ve iyilikle buluşturmaktır. Ortaköy’de gerçekleştirdiğimiz camii şenliğinde çocuklarımızın mutluluğu bizim en büyük kazanımımız oldu. Destek veren tüm gönüllülerimize teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.