Aksaray

18.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:30
  • YATSI 20:52

Aksaray da Bugün Gelişen Spor Haberleri 08.07.2014

Aksaray da Bugün Gelişen Spor Haberleri 08.07.2014

Süleyman Kadroda Düşünülmüyormuş? ,Minik Tenisçiler Antalya?dan 2 Madalya İle Döndü, Aksarayspor?da Kongre Heyecanı

Süleyman Kadroda Düşünülmüyormuş? ,Minik Tenisçiler Antalya’dan 2 Madalya İle Döndü, Aksarayspor’da Kongre Heyecanı

 

Süleyman Kadroda Düşünülmüyormuş?

Aksarayspor’da 2013-2014  sezonun en flaş isim olan  20 yaşındaki orta saha oyuncusu Süleyman Öztürk’te yeni sezon öncesinde yuvadan uçmak üzere olması taraftarı tedirgin etmeye başladı. siyah beyazlılarda 2 sezonu geride bırakan  ilk yılında   Bal liginde sadece 4 maç çıkarak sahada  toplam 45 dakika kalan Süleyman Öztürk takımın spor toto 3 .ligdeki ilk yılında ise takımın en gözde simi olarak patlama yaptı. Sahada çalışkanlığı bitmeyen tükenmeyen enerjisi ve hırsı ile  profesyonel ligde 31 maçta 2333 dakika ile başarılı bir sezon geçirdi.

Spor toto 3 .ligde temsilcimiz Yeni Aksarayspor’da 2013-2014 sezonunun flaş ismi olan 20 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Süleyman Öztürk sezon öncesi kamp çalışmalarına davet edilmedi.sezonu açan ve sahaya inen temsilcimizde teknik direktör Aydın Kahraman’ın  genç oyuncuyu  kadroda düşünmediği için kampa davet etmediği öğrenildi.Aksaray’da profesyonel futbol yaşantısı ile tanışan ve kariyerinin ilk yılında başarılı bir sezon geçiren genç oyuncun sözleşmesi devam etmesine rağmen kadroda düşünülmemesi taraftarlar arasında ise büyük şaşkınlık yarattı.genç oyuncunun  bu hafta içerisinde Aksaray’a gelerek  hem kulüple ilişkisini keseceği hem de  arkadaşları ile vedalaşacağı öğrenildi.

Aksarayspor’da sezon öncesi takımın demir taşarlı ve önemli halkalarını birer birer takımdan ayrılmaları camiada büyük moral bozukluğu yarattı. Taraftarlar sessiz bir bekleyişin içerisine girerken takımdan arılan oyuncuların yerine gerekli oyuncuların alınması için gerekli transferlerin yapılması bekleniyor.

Minik Tenisçiler Antalya’dan 2 Madalya İle Döndü

Ankara’da yapılan +13 yaş hafta sonu tenis turnuvasından Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tenisçileri madalya ile döndü. Ankara’da yapılan +13 yaş hafta sonu yarışmalarına 165 erkek, 93 bayan sporcunun katıldığı turnuva da tenisçi Enes Güngör birinci, Zişan Koçpınar’da kendi gruplarında ikinci oldu.Dereceyle dönen başarılı tenisçiler antrenör Mine Çiftçi nezaretinde GSİ  müdürü Cüneyt Alkan’ı makamında ziyaret etti.Antrenör Çiftçi'' Turnuvada güzel maçlar çıkardıklarını ve ilimizi bu turnuvada en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek sporcularımızın madalya almaları bizleri gururlandırdı” dedi.GSİ  müdürü Cüneyt Alkan ise dereceye giren tenisçileri ve antrenör Mine Çiftçi’yi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Sportif alanda alın her başarının önemine dikkat çekerek şehrin tanıtında büyük katkı sağladığını sözlerine ekledi.

Aksarayspor’da Kongre Heyecanı

Aksarayspor’da beklenen  Olağan genel Kongresi yarın saat 13:30’da gerçekleşecek. 2014-2015 sezonu öncesinde efsane Başkan Ali Karakuş’un başkanlıktan çekilmesinin ardından boşlan koltuk bugün sahibini bulacak.

 

Kulüp binasında saat 13:30’da yapılacak kongrede  Kenan Cumhur tek liste ile seçime girecek.Kenan Cumhur bugün çoğunluk sağlanması halinde  resmen siyah beyazlıları yeni başkanı olacak.Şayet kongrede yeterli çoğunluk  sağlanamadığı taktirde Kenan Cumhur’un resmi olarak başkanlığı 1 hafta ertelenecek ve kongre  1 hafta sonra aynı saatte aynı yerde çoğunluğa bakılmaksızın kongre gerçekleşecek.bugün yapılacak kongreye efsane başkan Ali Karakuş’un katılara taraftara veda konuşması yapması bekleniyor ayrıca çok sayıda taraftarın da kongreye katılması bekleniyor. En çok merak edilenler arasında ise tek liste ile başkan olan Kenan cumhur’un listesinde hangi isimlerin olduğu  merakla bekleniyor.



Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Kira anlaşmazlıkların yüzde 80'i davaya dönüşüyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23
  • Perşembe 25.6 ° / 13.2 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı