AKSARAY BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ FIRINLARDA DENETİM YAPTI

AKSARAY BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ FIRINLARDA DENETİM YAPTI

AKSARAY BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ FIRINLARDA DENETİM YAPTI

Aksaray Belediyesi Zabıta ekipleri, il genelinde faaliyet gösteren fırınları denetleyerek vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıda tüketimini sağlamak amacıyla büyük bir titizlikle denetimlerini sürdürüyor.

Sabahın erken saatlerinde başlayan denetimlerde zabıta ekipleri, fırınlarda hijyen koşullarını baştan sona inceledi. İşletmelerde kullanılan malzemelerin saklama koşullarından, ürünlerin hijyenik sunumuna; personelin el temizliği ve giyim düzeninden, çalışma ortamının genel temizliğine kadar pek çok detay kontrol edildi. Ayrıca fırınlara ait çalışma izin belgeleri ve gıda güvenliği sertifikaları da detaylı bir şekilde incelendi.
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, denetimlerin amacının halk sağlığını korumak ve vatandaşların güvenle gıda tüketebilmelerini sağlamak olduğunu vurguladı. Dinçer, "Halkımızın güvenliği ve sağlığı bizim için en öncelikli konudur. Bu kapsamda düzenlediğimiz denetimlerle işletmelerin hijyen standartlarına uyup uymadığını yakından takip ediyoruz. Vatandaşlarımızın, ekmek ve diğer fırın ürünlerini sağlıklı bir şekilde tüketebilmeleri için gerekli önlemleri alıyoruz" şeklinde konuştu.

Denetimlerde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadığı ve işletmelerin genel olarak hijyen kurallarına uygun hareket ettiği belirtildi. Zabıta ekipleri, bu tür denetimlerini düzenli olarak sürdüreceklerini ve gıda güvenliği konusundaki hassasiyetlerini koruyacaklarını vurguladı. Halk sağlığını korumak adına il genelindeki denetimlerini periyodik olarak gerçekleştireceklerini ve işletmelerin gıda güvenliği standartlarına uyumunu sağlamak için kararlılıkla çalışacaklarını belirttiler.
 



Geri ödeme listesine 64 yeni ilaç eklendi
72 bini aşkın moto-kurye kayıt altında
TMMOB’dan yerel yönetimlere çağrı: Mühendis, mimar ve şehir plancılarına güvenceli kadro!
Erdoğan: CHP'den kaçış, yolsuzluk ve rüşvetten... AK Parti'ye katılımlar sürecek
Serbest Bölgeler rekor kırdı! İşte lider bölgeler
Yeşilay TEKNOFEST'te gençlerle buluşacak
TÜMKON'dan Zafer Partisi'ne ziyaret
Konut satışlarında sürpriz veri yok! Satışlarda İstanbul yine birinci
Aksaray Üniversitesi kurumsal akreditasyon çalışmalarını eğitim programlarıyla sürdürüyor
AKSARAY BELEDİYESİNDEN PARKLARDA GÜVENLİK VE BAKIM ATAĞI
Aksaray Üniversitesi öğrencilerinden Teknofest 2025’te büyük başarı
Motorlu Araçlar Genel Güvenlik Yönetmeliği’nde değişiklik... Yeni teknik standartlar yürürlükte
Ankara Keçiören’de KEÇMEK kurslarına yoğun ilgi
Ankara Keçiören’de gaziler unutulmadı
Şantiye Şefleri Yönetmeliği’nde değişiklik... Denetim usulleri güncellendi
  • Çarşamba 22.6 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.8 ° / 17.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 20.2 ° / 16.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu