Aksaray

28.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 16:33
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:05

Aksaray Belediyesi Emekliler Dinlenme Evini Hizmete Açıyor

Aksaray Belediyesi Emekliler Dinlenme Evini Hizmete Açıyor

Sosyal Belediyecilikte önemli hizmetlere imza atan Haluk Şahin Yazgı Başkanlığındaki Aksaray Belediyesi,

Sosyal Belediyecilikte önemli hizmetlere imza atan Haluk Şahin Yazgı Başkanlığındaki Aksaray Belediyesi, başta emekliler olmak üzere tüm vatandaşların yararlanacağı modern Emekliler Dinlenme Evi’ni Aksaray’a kazandırarak bir ilki daha gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibinin en önemli projelerinden birisi olan Emekliler Dinlenme Evi yarın saat 12.30’da törenle açılarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

         Aksaray Belediyesi tarafından Ulu Cami yanında geniş bir alan üzerine yapılan açık ve kapalı alanlarıyla yaklaşık 300 kişilik kapasiteye sahip olan Aksaray Belediyesi Emekliler Dinlenme Evi,  kütüphanesi, günlük gazetelerin yer aldığı gazete köşesi, modern oturma grupları, yeşil alanları, süs havuzu ve genel görünümü ile Türkiye’nin en modern ve en güzel emekli dinlenme evlerinden biri olarak gösteriliyor.

         Aksaray’da sosyal belediyecilik adına yapılması gereken her türlü hizmeti gerçekleştirmeyi hedeflediklerini ve bu kapsamda emekli insanları da unutmayarak onlar için çok güzel bir dinlenme evi hazırladıklarını ifade eden Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Bizim ilkemiz, insana hizmet ilkesidir. Yaptığımız bütün hizmetleri insan odaklı yapıyoruz. Bu kapsamda emekli vatandaşlarımızı da düşünerek onların yaz kış dinlenebilecekleri Emekliler Dinlenme Evi’ni Aksaray’ımıza kazandırdık.

Emekli Dinlenme Evimiz; kapalı mekânda 80-100 kişi, açık alanda, bahçede ise 200 kişi olmak üzere yaklaşık 300 kişilik bir kapasiteye sahip. Kapalı mekânımızda kütüphanemiz, gazete okuma köşemiz var. Burada çay, kahve, sahlep, pasta, poaça, börek gibi unlu ve sütlü mamuller yer alacak. Özellikle bitkisel çaylar ve organik ürünler bulunacak.

Burası adı üstünde Emekliler Dinlenme Evi. Ancak sadece emekliler değil, üniversiteli gençlerimiz ve tüm vatandaşlarımız da bu sosyal tesisimizden faydalanabilecekler. Tesisimiz, bütün halkımızın hizmetinde olacaktır.

           Emekli vatandaşlarımız emekli olduklarına dair belge ile emekli kartı çıkartarak dinlenme evimizdeki indirimlerden faydalanabilecekler. Fiyatlarımız da piyasaya göre çok hesaplı olacak.

 

           Bu arada Aksaray’da yaşayan tüm vatandaşlarımızı 12.11.2014 Çarşamba günü (bugün) saat 12.30 da yapılacak Aksaray Belediyesi Emekliler Dinlenme Evi’nin açılış törenine davet ediyorum.” 



Bozdoğan-30'da 147 gözaltı!
Türkiye için 'kuvvetli' uyarılar!
İstanbullular dikkat! Bugün bu yollar kapalı!
İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan darbedilen öğretmene “geçmiş olsun” telefonu
Bakanı Yumaklı, Veteriner Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsünü ziyaret etti
Başkan Hürriyet, ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti
Ankara – Sivas hızlı treni 1 yaşında
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Yeni müfredatla yeni yaklaşım!
Merkez'in rezervleri azalışta!
Gabar’da Timur’un Pençeleri tarihe tanıklık ediyor
Hudut Kartalları'ndan geçit yok!
Ticaret'ten 'Ürün Güvenliği Haftası'na özel yarışma
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26.4 ° / 13.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 22.7 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı