Aksaray Belediyesi Eğitim Faaliyetlerine Ara Verdi

Aksaray Belediyesi Eğitim Faaliyetlerine Ara Verdi

Son yıllar da küresel düzeyde en büyük sağlık tehdidi olan Corona (Covit19) virüsüne karşı vatandaşların sağlığını korumak amacı ile şehir genelinde aralıksız dezenfeksiyon çalışmaları yürüten Aksaray Belediyesi eğitim faaliyetlerine de ara verdi.

Aksaray Belediyesi yetkililerince Corona virüsü tedbirleri kapsamında; Akmek kursları bünyesinde verilen tüm meslek edindirme kursları, LGS, AYT-TYT ve KPSS kursları ile Çocuk Aktivite Merkezi ve M. Nuri Yazıcı Kitap Konağında tüm faaliyetler ikinci bir duyuruya kadar durduruldu.

Aksaray Belediyesi ekipleri Corona (Covid19) isimli virüsün ilk ortaya çıktığı andan itibaren yoğun bir çalışma sergiledi. Halkın sağlığını korumak için çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi ekipleri vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktalarda, toplu taşıma araçlarında, cami ve Pazar alanları gibi noktalarda gerekli dezenfeksiyon çalışmalarını gerçekleştiriyor.



Bebek ölümleri ile ilgili kapsamlı rapor TBMM'de
TBMM Plan ve Bütçe'de Türkiye Varlık Fonu'nun denetim raporları görüşülüyor
Konya Büyükşehir'den Mansur Yavaş'a su yanıtı
Bakanlıktan 'gece kulübünde çocuk çalıştırılıyor' iddialarına net yanıt
Ara tatilde demiryoluna ek sefer ve vagon takviyesi... 24 bin 24 kişilik ek kapasite
Bursa Nilüfer'in yatırımlarına 'Özel'den temel atma sözü
Gümrüklerde dijital dönüşüm... İhracatçıya özel PIN ile güvenli veri erişimi
Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu Aksaray’a Veda Etti
Temassız ödemelerde şifresiz limit 2 bin 500 TL oluyor
Tavuk eti üretimi 233 bin tonu aştı
Trabzon Büyükliman’a gölet müjdesi
AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN 2025’TE 9 BİN 250 VATANDAŞA BERBER VE KUAFÖR HİZMETİ
ŞEHİR GENELİNDE İZİNSİZ TENTE VE ÇIKMALARA DENETİM ARTIRILDI
AKSARAY’DA KADINLARA YÖNELİK MİRAÇ KANDİLİ ÖZEL PROGRAMI
BAŞKAN AKTÜRK: 2025 YATIRIM YILI OLDU
  • Çarşamba 4.7 ° / 0.6 ° false
  • Perşembe 8.9 ° / 5.7 ° false
  • Cuma 6.9 ° / 4.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu