AKSARAY BELEDİYESİ AÇIK HAVA TİYATROLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

AKSARAY BELEDİYESİ AÇIK HAVA TİYATROLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

AKSARAY BELEDİYESİ AÇIK HAVA TİYATROLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Aksaray Belediyesi kütür ve sanat etkinliklerine açık hava tiyatrosuna ev sahipliği yaparak sürdürüyor. Cumhuriyet Mahallesi Genç Osman parkı içerisinde gerçekleşecek olan açık hava tiyatroları çocuk ve yetişkinlere yönelik olacak. Herkese açık ve ücretsiz olacak etkinlikte katılımcılara sürpriz hediyeler verilecek.

Aksaray Belediyesi açık hava tiyatroları ile birbirinden farklı organizasyonlarla çizgi film kahramanlarını tiyatro sahnesine taşıyacak. Ayrıca iki perdelik komedi tiyatro oyunu ile izleyiciler keyifli vakit geçirecek. 

Cumhuriyet Mahallesi Genç Osman Parkı açık hava etkinliğinde ilk olarak çocuklara yönelik ‘Bulutlar Ülkesi’ oyunu sergilenecek. Herkese açık olacak etkinlikte çocuklar hayal dünyasında yolculuğa çıkacak. 

Cumartesi günü yine Cumhuriyet Mahallesi Genç Osman Parkı içerisinde çocuk ve komedi tiyatro oyunu ard arda gösterime açılacak. Saat 20.30’da çizgi film kahramanı ‘Peter Pan’ çocuk tiyatrosu sahneye taşınacak. Ardından 21.45’de ise iki perdelik komedi oyunu ‘Bence Hiç Komik Değil’ oyunu sahnelenecek. Etkinlik sırasında katılımcılar arasında çekiliş yapılarak sürpriz hediyeler dağıtılacak.


   



Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı

Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret

Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 21. hafta sonuçları

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu

Erkekler Türkiye'de şampiyon Beşiktaş Safi Çimento