Aksaray

23.04.2024

  • İMSAK 04:20
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 20:58

Aksaray Belediye Spor Yeni Teknik Direktörü Cafer Aydın İle Play Off İçin Yeni Bir Sayfa Açtı

Aksaray Belediye Spor Yeni Teknik Direktörü Cafer Aydın İle Play Off İçin Yeni Bir Sayfa Açtı

Aksaray Belediye Spor Yeni Teknik Direktörü Cafer Aydın İle Play Off İçin Yeni Bir Sayfa Açtı

TFF 3.Lig 2. Grupta Son iki maçını kazanarak Play Off’a kalmayı hedefleyen 68Aksaray Belediye Spor, futbolculuk ve Teknik Direktörlük kariyerine sahip olan tecrübeli çalıştırıcı Cafer Aydın’la anlaşmıştı.

Ekibi ile Aksaray’a gelen yeni Teknik Direktör Cafer Aydın, ilk iş olarak siyah beyazlı futbolcularla tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Daha sonra Dağılgan Stadyumuna geçen takımla birlikte ilk antrenmanına çıkan Cafer Aydın, siyah beyazlı futbolculara öyle bir antrenman yaptırdı ki takımdaki bütün oyuncular canla başla mücadele örneği gösterdiler.

Antrenman sırasında ve sonrası futbolcuların oldukça mutlu ve neşeli oldukları gözlenirken, Teknik Direktör Cafer Aydın yaptığı açıklamada playoff yolunda çok önemli iki maça çıkacaklarını belirterek “ Şimdi önümüzde çok önemli iki maçımız var. Burada amacımız iki maçta 6 puan alıp playoff’a kalmak. Bu takımı buraya getiren ve uzun süre ilk 5 içinde bulunduran bu çocuklardı.Ortada bir emek var. Tabi son birkaç haftada ki alınan sonuçlardan dolayı ilk 5’in dışına çıktılar ama şu anda avantaj bizim elimizde.Biz istersek playoff’a çıkacağız. Rakibimizin bir maçı ve artı bir puanları var.Bizden önde. Biz iki maçı kazandığımız takdirde playoff’a giden takım biz olacağız.”dedi.

Teknik Direktör Aydın,ilk önceliğin Bayrampaşa maçını kazanmak olduğunu vurgulayarak “ Bu hafta Bayrampaşa deplasmanından 3 puanla dönüp, daha sonraki maça hazırlanacağız. İnşallah bu haftayı çok iyi değerlendiririz. Çocukların moral ve motivasyonlarını düzeltip, Aksaray sporun daha önceki galip geldiği, güzel oynadığı maçlardaki gibi bir performanssergileyeceğineve çocuklarımızın Bayrampaşa maçından 3 puanla döneceğine ben inanıyorum.”dedi.

YENİ TEKNİKDİREKTÖR CAFER AYDIN, AKSARAY BELEDİYE SPOR YÖNETİM KURULU ÜYELERİYLE BİRARAYA GELDİ

68 Aksaray Belediye Sporun yeni Teknik Direktörü Cafer Aydın, akşam iftar sonrası Kulüp binasında Belediye Spor Başkanı Murat Koç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek tanıştı.

Başkan Murat Koç ve yönetim kurulu üyeleri, yeni Teknik Direktör Cafer Aydın ve ekibinin Aksaray Belediye Sporu Play Off’ataşıyacağına inandıklarını belirterek, başarı dilediler.

Teknik Direktör Cafer Aydın ise başarıyı yakalamak adına ne gerekiyorsa tüm güçlerini ortaya koyacaklarını ve futbolcularla birlikte zoru başaracaklarını kaydetti.



Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
İnegöl’de 23 Nisan coşkusu
MSB: 19 terörist etkisiz!
Turistik Diyarbakır Ekspresi’nden Kayseri’de “Turizm” molası
PTT'den 23 Nisan'a özel pul
Ankaralılar İzmir'i yaşayacak
Midas Vadisi'ne turist akacak
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yılında 101 proje
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 23 Nisan stantlarına ziyaret
DSP Keşan İlçe Başkanı Nalbantoğlu’ndan 23 Nisan açıklaması
Bir suç örgütü daha çökertildi! Mahzen-31'de 8 gözaltı
Yurtta bugün hava nasıl? Marmara'nın batısı yağışlı...
Türkiye 23 Nisan'ı coşkuyla kutluyor
'Kalkınma Yolu'na imzalar atıldı
Toplu ulaşımda 23 Nisan hediyesi
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00
  • Salı 24.7 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 17.4 ° false
  • Perşembe 29.8 ° / 17.8 ° false