Tarih: 19.07.2016 13:08

Aksaray SGK´ da Bilgilendirme Semineri

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından daha önceden planlandığı üzere tüm İl Müdürlükleri, ihale yetkili Şube Müdürlükleri, Özel İdare, tüm Belde, İlçe Belediyeleri ve İl Belediye Başkanlığı yetkililerinin katılımlarıyla Sosyal Güvenlik ile ilgili bildirimlerin zamanında yapılması hususunda bilgilendirme semineri düzenlendi.

İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan seminerde; ihale makamlarının, ruhsat vermeye yetkili makamların, muhtarlıkların ve ilgili diğer kurum ve kuruluşların ihale yoluyla yaptırdıkları her türlü işleri üstlenenleri ve bunların adreslerini, ruhsat niteliği taşıyan belgelerini ve vermeleri gereken diğer bilgi ve belgeleri Kuruma bildirimlerini doğru ve zamanında yapmaları hususunun altı çizildi.

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet Çalışkan ?bildirim yapılmaması ve gecikmelerden dolayı Kurumların İdari para cezaları ödemelerinin önüne geçmek için Kamu Kurum ve Kuruluşlarına bilgilendirmek amacındayız? dedi.

Soru cevap şeklinde sunumlarla gerçekleşen seminereİl Müdürü Saffet Çalışkan, Müdür Yardımcıları Kemal Baysal ve Sebahattin Akbal, İl Müdürlüğü yetkilileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yetkilileri katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —