Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Aksaray Protokolü Galericiler İle Bir Araya Geldi

Aksaray Protokolü Galericiler İle Bir Araya Geldi

Aksaray Protokolü Galericiler İle Bir Araya Geldi

Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, Belediye Başkan Yardımcıları ve ATSO Yönetim Kurulundan oluşan heyet ilimiz Galericiler Sitesinde yer alan işletme sahipleri ile bir araya geldi.

Galericiler sitesinde düzenlenen kahvaltı programının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Galeri sahipleri sorunların çözümü noktasında ilimiz protokolüne güvendiklerini dile getirdiler.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı konuşmada; ?İlimizin en önemli sektörlerinden birisi olan oto alım ve satım işi uğraşan ve bugün düzenlenen bu toplantıda bizleri yalnız bırakmayan galericilerimize ATSO Yönetim Kurulum ve şahsım adına canı gönülden teşekkür ediyorum.

Göreve geldiğim günlerde vizyonumuzu belirlerken bir şeyi daha ekleyerek kamuoyu ile paylaşmıştım. Bir şehrin sanayisi, ticareti, turizmi, tarımı, hayvancılığı hangi sektörü olursa olsun bir kurumun çalışması ile başarıya asla ulaşamaz. Başarının olduğu her yerde ortak akıl vardır. Sorunlar ve ihtiyaçlar ortak aklın gücüyle masaya yatırılır ise o şehirde başarı kaçınılmaz hale gelir. Bu anlamda bizler sürekli olarak Sayın Valimiz, Belediye Başkanımız ve ilimiz protokol üyeleri ile sektörlerimizi buluşturmaya çalışıyoruz.  Gelecek Türkiye´nin Sanayi Kentini Aksaray´da inşa edecek isek bunu hep birlikte yapacağız. Birlikte çalışacağız, birlikte proje üreteceğiz ve birlikte başaracağız. Bugün Galericilerimizin yaşadığı her sorun sıkıntı bizlerinde yaşadığı sıkıntılardır. O yüzden bizler bu sorunların çözümü noktasında da birlikte hareket ederek şehrimizin otomotiv sektöründe yaşadığı sıkıntılarına çözüm olacağız? Dedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´da katılımdan dolayı Galeri Sahiplerine teşekkür ederken toplantıda yaptığı konuşmasında; ?İlimizin her sektöründe faaliyet gösteren firmalarımız ile sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz. Şehri bir parça olarak değil bir bütün olarak düşündüğümüz için Başkan Mahallemizde projesini hayata geçirdik.  Belediyemizin tüm imkanları ve ekipleri ile şehrimizi buluşturuyoruz. Sorunları dinliyor ve çözümü noktasında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızın da söylemiş olduğu gibi ortak akılla hareket ediyoruz.  Bizler göreve geldiğimiz günden bu yana her daim iş dünyamızın ve esnaflarımızın yanında olduk.  Bu süre zarfında yapılamaz denilen onlarca projeyi Aksaray´a kazandırdık. Eğer sizler bizlerin yanında olursanız Galeri Esnafı olarak bizleri destekler bizimle hareket ederseniz inanıyorum ki galeri firmalarımızın da sorunları bir şekilde çözüme kavuşacaktır. Bizler temel gayesi ve amacı zaten burada ortaya çıkmaktadır. Sorunları çözüme kavuşmuş daha güzel daha ferah düzeyi yüksek bir Aksaray için çalışmaktır. Bu doğrultuda ve bu gayede bundan önce olduğu gibi bundan sonrada çalışacağımızın bilinmesini istiyorum? dedi.



1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli