Tarih: 30.09.2015 16:26

Aksaray Polisi Eroin Satıcısı ve Çeşitli uyuşturtucu maddesi yakaladı

Facebook Twitter Linked-in

 

Aksaray Emniyet Müdürlüğünden yapılan basın açıklamasında şunlara yer verildi.Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, İlimiz Çarşı Merkezinde uyuşturucu madde sattığı tespit edilen H.Ö. isimli şahıs yakalanarak 30 fişek halinde 12 gram uyuşturucu Eroin maddesiele geçirildi.

Şüpheli, Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Satmak Suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

 Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince E-90 karayolu üzerinde durumundan şüphelenerek durdurulan,  içerisinde B.G. ve Ş.G. isimli şahısların bulunduğu araçta yapılan aramada aracın muhtelif yerlerine gizlenmiş 26 gram plaka esrar maddesi, 6 gram toz esrar maddesi, daralı ağırlığı 2 gram zıvanalı içime hazır bir şekilde tütünle karışık esrar maddesi ve  1,75 gr. kokain maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ve diğer suçlardan çok sayıda aranma kayıtları olduğu tespit edilen şahıslar Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Nakletmek suçları ve aranma kayıtları ile ilgili düzenlenen tahkikat evrakı ile Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Kamuoyuna  saygı ile duyurulur.       

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —